[GTV-6.5.26/28] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 10/6 18:30)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- MIUI V7
-
-
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Ο/H aggelosk23 έγραψε:
Καλημέρα. Μια ερώτηση για το redmi 2 2g. Υποστηρίζει 5g networks? Γιατί βλέπω μια επιλογή στις προχωρημενες ρυθμίσεις του WiFi αλλά όταν βάζω προτιμωμενο δίκτυο το 5αρι δεν το κρατάει σαν επιλογή. Δλδ ξαναγυρναω εκεί και έχει πάει στο αυτόματο.
-
-
Ο/H kostas234 έγραψε:
παιδια σάς κάνει και σε σας αποσύνδεση στό bluetooth? Ή είναι μόνο σέ μένα.
-
Παιδιά καλησπέρα σε όλους. Να ρωτήσω κάτι λίγο άσχετο, αλλά κουλό... Λοιπόν, η mm υποτίθεται ότι ζητάει δικαιώματα σε κάθε εφαρμογή με το άνοιγμα, αλλά εγώ σε όσες μου έχουν ζητήσει, όταν πατάω επιτρέπεται, δεν κάνουν τίποτα... (καμία αντίδραση...) μόλις πατάω απορρίπτεται όλα καλά... (φυσικά χωρίς να δώσω δικαιώματα, οπότε δεν μου δουλεύει και η αντίστοιχη εφαρμογή..) π.χ. Ο Firefox μόλις πατήσω να κάνω οποιοδήποτε Download μου ζητάει δικαιώματα εγγραφής στον αποθηκευτικό χώρο. Όταν πατάω εγγρινεται, τιποτα... Παραμένει κανονικά το παράθυρο σαν να μην εχω ακόμα επιλέξει. Μόλις πατήσω απορρίπτεται, μου λέει ότι δεν έχει δικαιώματα... Ξέρετε που πρέπει να πάω για να αλλάξω τα δικαιώματα, όχι της miui αλλά της mm;;; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας...!good is never enough...always you can do better.....
-
γεια σας παιδια.
εκανα κανονικα την εγκατασταση και ολα καλα.τα καταφερα με επιτυχια.και λειτουγει και ο root manager της xiaomi.
απλα πριν το κανω καπου μπερδευτικα.
δηλαδη στην αρχη του αρθρου λετε....
Αυτή είναι η τελευταία MIUI 7 ROM και η επόμενη θα είναι MIUI 8 όταν με το καλό βγεί από την Xiaomi.
Καταργήθηκε το ROOT στις περισσότερες ROM από την Xiaomi.(εκτος απο)
Στa Mi-3 - Mi-4 - Mi Note & Hongmi/Redmi έχουμε ενεργοποιημένο τον Root Manager της MIUI
Θα πρέπει να κάνετε Flash το Super User σε όσες ROM δεν έχουν καθόλου ROOT Manager.
To Super User Μπορείτε να το κατεβάσετε από τον παρακάτω σύνδεσμο.
ΠΡΟΣΟΧΗ για τους κατόχους του των συσκευών εκτός Mi-3 - Mi-4 - Mi Note & Hongmi/Redmi
H xiaomi κατάργησε το Pre-Rooted της
συσκευής, και θα πρέπει να κάνετε flash το supersu.zip που θα βρείτε
στον εσωτερικό χώρο της συσκευής σας.
Μην αποδεχθείτε το supersu που θα σας προτείνει το TWRP Recovery γιατί θα σας χαλάσει την ROM.
παρακατω λετε οτι η xiaomi εχει καταργησει το pre-rooted απο τα mi3,mi4 kai Mi Note & Hongmi/Redmi
εγινε τυπογραφικο λαθος η δεν καταλαβα κατι καλα εγω;;;;
παντως σε εμενα λειτουργουν ολα οπως πριν προς το παρων και περιμενω με ανυπομονησια το miui 8 την αλλη εβδομαδα. -
Στης 17 νέα ρομ με Miui 8...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H blackm76 έγραψε:
ΠΡΟΣΟΧΗ για τους κατόχους του των συσκευών εκτός Mi-3 - Mi-4 - Mi Note & Hongmi/Redmi
Άρα δεν υπάρχει μπέρδεμα ... -
-
-
-
thanks!!!!!!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-