[GTV-6.5.26/28] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 10/6 18:30)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- MIUI V7
-
-
Κράτα πρώτα ένα back up. Και μετά κάνε factory reset και μετά instail την rom. Μετά όταν το σετάρεις μέσω του MiApp storeθα γράψεις google και θα κάνεις εγκατάσταση το play store ( Θα έχει ένα πράσινο εικονίδιο). Στην πρώτη σελίδα γράφει και το system wipe εγώ δεν το έκανα. Έχει και ένα programa crack κάπου στην 5 ή 6 σελίδα χωρίς επιτυχία (είναι για να παίρνεις τις καθημερινές αναβαθμίσεις)Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Το βρήκα, θέλει clean install ή σαν update ;
-
Δοκιμαστε κι αυτή την 6.5.26 τότε ... xiaomi-miui.gr/community/wsif/…Libra-MiUi7-6-5-26/#filesΟ/H paulpap01 έγραψε:
Για εμένα καλύτερες ήταν οι δυο προηγούμενες, ή 6.5.12 ίσως είναι λίγο καλύτερη. Αυτή πάντως 6.5.26 είναι όντως χάλια από άποψη κατανάλωσης μπαταρίαςΟ/H djtutis έγραψε:
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κι αν δε σας αρεσει ξαναβαζετε αυτή που φοράτε και τώρα ...
Αλλά θα σας αρέσει .....
-
παιδια καλησπερα ισως να παρατηρησα καποιο bug οσον αφορα τη hennesy(redmi note 3)
ενω εχω βαλει κωδικους μπροστα απο τα τηλεφωνα(+30) καποια sms ενω μου λενε οτι μου στελνουν δεν παραδιδονται .. τονιζω ομως καποια οχι ολα .. υπαρχει καποια λυση? -
Τα έκανα όλα αλλα όπως μου είπες αλλά τιποτα... Συνεχίζει τα ιδια... Να περιμενω να βγει το Miui 8 θα αργήσει; η να κανω μπακ απ σε παλιότερη έκδοση;; ευχαριστώ!Ο/H spideman3 έγραψε:
Δοκίμασε wipe cache & dalvik και περνά την rom. Αν συνεχίσουν τα προβλήματα κάνε καθαρή εγκατάσταση.Ο/H Jinthegod έγραψε:
Καλημέρα, παιδιά βοήθεια!! Με τις δυο τελευταίες Ρομ το κινητό μου τα έχει παιξει... Κάνει συνέχεια μόνο του επανεκκίνησεις τρώει καμία φορά κολλήματα... Τι να κανω;; (Mi4) ποτέ δεν μου τα έκανε αυτα..
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έκανες δηλαδή καθαρή εγκατάσταση και το κινητό σου κάνει διάφορα?Ο/H Jinthegod έγραψε:
Τα έκανα όλα αλλα
-
Εκανα wipe cache & dalvik και την ξαναπερασα αλλά τίποτα.. Καθαρη εγκατάσταση είναι κάτι αλλο; γιατί όταν το εκανα αυτό που λέω πιο πανω το κινητό ηταν λες και το ανοιξα πρώτη φορα (επιλέξτε γλωσσα, wifi, κτλπ, κτλπ..) απλά οταν μπήκα να δω "σχετικά με το τηλέφωνο" στην ρομ έδειχνε αυτήν που εχω τωρα, την τελευταία δηλαδή.Ο/H mixaliscy έγραψε:
Έκανες δηλαδή καθαρή εγκατάσταση και το κινητό σου κάνει διάφορα?Ο/H Jinthegod έγραψε:
Τα έκανα όλα αλλα
-
-
-
Επειδή σκέφτομαι να την περάσω σε Redmi Note 3 Pro, από μπαταρία τι λέει;
αν είναι το ίδιο χάλια όπως γράφετε για το Μι-4 να μη μπω στον κόπο... -
Οπότε έχω κάνει κάτι λάθος γιαυτό συνεχίζει να κανει reboot;Ο/H NasDriver έγραψε:
Μάλλον έκανες factory reset για να ζητάει πάλι εγκατάσταση ρυθμίσεων, έσβησες και το data δηλαδή
-
Όχι δεν έκανες κάτι λάθος. Συνεχίζει τα reboot?
Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα