Γεια σας παιδια σημερα εφαγα ηττα απο το φιλαρακι μου με mi3 βαλαμε πολλα βιντεακια στο youtube και η φωτεινότητα ηταν πολυ χαμηλη σε μενα τα ειχαμε ρύθμιση στο μη αυτόματο και τερμα φωτεινότητα. Εχω κανει ηδη wipe και τα συναφή και κατι ακομα σε performance σε καποιες εφαρμογές αφησε πισω, παιζει ρολο η ρομ?
[GTV-6.5.26/28] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 10/6 18:30)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- MIUI V7
-
-
Ο/H anestisleon έγραψε:
η φωτεινότητα ηταν πολυ χαμηλη σε μενα τα ειχαμε ρύθμιση στο μη αυτόματο και τερμα φωτεινότητα
-
Ο/H anestisleon έγραψε:
Γεια σας παιδια σημερα εφαγα ηττα απο το φιλαρακι μου με mi3 βαλαμε πολλα βιντεακια στο youtube και η φωτεινότητα ηταν πολυ χαμηλη σε μενα τα ειχαμε ρύθμιση στο μη αυτόματο και τερμα φωτεινότητα. Εχω κανει ηδη wipe και τα συναφή και κατι ακομα σε performance σε καποιες εφαρμογές αφησε πισω, παιζει ρολο η ρομ?
-
Ο/H anestisleon έγραψε:
-
Ο/H mixaliscy έγραψε:
@latsialis μπορείς να μας πεις ποια ακριβώς είναι η Ρομ?
Ή καλύτερα μια φωτογραφία? Λογικά καμια πειραγμένη θα έχει το παλικάρι
-
Ναι αυτές με τα διπλά νούμερα είναι πειραγμένες
-
Είμαι στην τελευταία 7.3 Ελληνική και θέλω να πάω στην dev 6.5.24, μετά από καθαρή εγκατάσταση όμως. Έχω πάρει backup τα πάντα,
αν ακολουθήσω τον οδηγό του @caeser από εδώ υπάρχει θέμα με το κλείδωμα του bootloader ;;;
Να προσέξω τίποτα άλλο; -
Καλησπέρα. εχω το ΜΙ4 απο τον Οκτώβριο του 2014. Από τότε που έβαλα το Android 6 μου πεταει τακτικα την SIM και μου ζηταει συνεχεια να βαζω το PIN. Έχει πρόβλημα το κινητο ή είναι πρόβλημα του Android?
-
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ναι αυτές με τα διπλά νούμερα είναι πειραγμένες
Δλδ κάνω εγκατάσταση αυτή εδώ τη έκδοση κ μετά όλα οκ;
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H giasoy έγραψε:
Είμαι στην τελευταία 7.3 Ελληνική και θέλω να πάω στην dev 6.5.24, μετά από καθαρή εγκατάσταση όμως. Έχω πάρει backup τα πάντα,
αν ακολουθήσω τον οδηγό του @caeser από εδώ υπάρχει θέμα με το κλείδωμα του bootloader ;;;
Να προσέξω τίποτα άλλο;
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H anestisleon έγραψε:
η φωτεινότητα ηταν πολυ χαμηλη σε μενα τα ειχαμε ρύθμιση στο μη αυτόματο και τερμα φωτεινότητα
-
Όλα τα μηνύματα (μαζί και τα δικά μου φυσικά), που ήταν αναφορικά με την MIUI 8 μεταφέρθηκαν στο σωστό θέμα -> Miui 8 Beta testing
Εδώ συνεχίζουμε να μιλάμε για την 7....Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα