Μήπως δεν είναι τόσο καλό και δημιουργεί χαμηλή φωτεινότητα το glass ?Ο/H anestisleon έγραψε:
Εχω tempered της xiaomi τα ειχα παραγγείλει εξτρα
[GTV-6.5.26/28] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 10/6 18:30)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- MIUI V7
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H anestisleon έγραψε:
Εχω tempered της xiaomi τα ειχα παραγγείλει εξτρα
-
Ο/H latsialis έγραψε:
Δλδ κάνω εγκατάσταση αυτή εδώ τη έκδοση κ μετά όλα οκ;
-
Μπορούμε να γυρίσουμε πίσω στην 6.5.19 χωρίς προβλήματα;
Η 6.5.26 (σε μι3 τουλάχιστον) είναι πολύ χειρότερη. Αργή και απαράδεκτη διαχείριση μπαταρίας. -
Ο/H DimitrisTS έγραψε:
Μπορούμε να γυρίσουμε πίσω στην 6.5.19 χωρίς προβλήματα;
Η 6.5.26 (σε μι3 τουλάχιστον) είναι πολύ χειρότερη. Αργή και απαράδεκτη διαχείριση μπαταρίας.
-
Καλημέρα σε όλους.
Σε μένα με την 6.5.26 η πίσω κάμερα είναι μαύρη. Δοκίμασα και άλλες εφαρμογές πέρα απο τη μανίσια αλλά πάλι μαύρη. Η μπροστά δουλεύει. Ξαναγύρισα στην 6.5.19. και λειτουργεί κανονικά. -
Το ίδιο πρόβλημα με την κάμερα είχα και εγώ και στις δύο κάμερες , και επίσης το τηλέφωνο ανεβαζε θερμοκρασία και η μπαταρία δεν κρατούσε ούτε 12 ώρες. Ξαναγυρισα στην προηγούμενη και όλα καλά.
Xiaomi redmi note 3g. -
καλημέρα και πάλι, εχω σοβαρό πρόβλημα νε το mi 4 συνεχίζει τις επανεκκίνησεις ασταμάτητα σε βαθμό που χθες έσβησε και δεν αναβε για ποσες ώρες... Εχω γυρίσει σε μια πολύ παλιά ρομ αλλα δν ξερω αν το εκανα σωστά... Έχετε να μου προτείνετε κατι;; γιατι με βκεπω να το ρίχνω στην θαλασσα το ρημάδι!!!
-
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Απο τοτε που εχω περάσει τις δύο τελευταίες ρομ το κινητό τα έχει παίξει εντελως... -
αντίγραφο από νήμα για 6.5.19
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H Sitalkas έγραψε:
Σε mi3 η μπαταρία ρουφιέται για πλάκα, κι όλη από το android system και το android. Είχε ξεκινήσει απ την προηγούμενη έκδοση αυτό το πρόβλημα. Τι συμβαίνει; Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω;
Μάλλον ήταν πρόσκαιρη η βελτίωση στην κατανάλωση μπαταρίας. 30% android system και 18% android ήταν τώρα, έχοντας φάει 46% της μπαταρίας μέσα στη νύχτα. Κάποια άλλη ιδέα για το battery drain;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα