Διαφήμιση

[GTV-6.5.26/28] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 10/6 18:30)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • Xiaomi
  • MIUI V7
  • Ο/H xnikos έγραψε:

στο hongmi/redmi το proximity αλλά και το light sensor δεν δουλεύουν,όπως και στην προηγούμενη.
    Να περιμένουμε κάτι ή να ψαχτούμε για επιστροφή σε μια παλιά?
    Δουλεύουν όλα χωρίς προβλήματα και στην κανονική και στη modded 6.5.26. Έχουν λυθεί όλα τα παλιά προβλήματα (gapps, ενσωματωμένο root κλπ, ακόμα και το πρόβλημα με την εφαρμογή YouTube που δεν παίζει στην official 6.5.26) και επίσης στην modded δεν χρειάζεται να αντικαταστήσεις την εφαρμογή της Κάμερας για να δουλέψει με την αντιστροφή της κάρτας SD. Καλό θα ήταν να κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση με την 6.5.26 ειδικά αν έχεις καιρό να το κάνεις.

Ο/H Sitalkas έγραψε:

αντίγραφο από νήμα για 6.5.19

Μάλλον ήταν πρόσκαιρη η βελτίωση στην κατανάλωση μπαταρίας. 30% android system και 18% android ήταν τώρα, έχοντας φάει 46% της μπαταρίας μέσα στη νύχτα. Κάποια άλλη ιδέα για το battery drain;
    Με την 6.5.26 χωρίς το supersu, η κατανάλωσή μου ήταν η αναμενόμενη. Φόρτισε πλήρως την μπαταρία και άστην 30 λεπτά παραπάνω πριν αποσυνδέσεις τον φορτιστή και παρακολούθησέ το. Αν δεν σου τρώει μπαταρία κάποια εφαρμογή που εγώ ίσως δεν την έχω εγκατεστημένη, τότε δες μήπως η μπαταρία σου είναι ταλαιπωρημένη και θέλει αλλαγή. Αυτό μπορείς να το δεις με οποιοδήποτε πρόγραμμα μπορεί να σου δείξει την τωρινή ονομαστική χωρητικότητά της και ίσως το wear level της.
  • Ο/H dnomikos έγραψε:

Με την 6.5.26 χωρίς το supersu, η κατανάλωσή μου ήταν η αναμενόμενη. Φόρτισε πλήρως την μπαταρία και άστην 30 λεπτά παραπάνω πριν αποσυνδέσεις τον φορτιστή και παρακολούθησέ το. Αν δεν σου τρώει μπαταρία κάποια εφαρμογή που εγώ ίσως δεν την έχω εγκατεστημένη, τότε δες μήπως η μπαταρία σου είναι ταλαιπωρημένη και θέλει αλλαγή. Αυτό μπορείς να το δεις με οποιοδήποτε πρόγραμμα μπορεί να σου δείξει την τωρινή ονομαστική χωρητικότητά της και ίσως το wear level της.
    Έχω μέρες που το κοιτάω έτσι και δυστυχώς σήμερα επανεμφανίστηκε πιο έντονα η κατανάλωση αυτή. Τη μπαταρία την κοίταξα με το CPUz και με το Spare Parts Plus και μου λένε Good.
    Μεγάλη κατανάλωση ανεξαρτήτως χρήσης έκανε το Skype το οποίο το απενεργοποίησα στο autostart και έληξε. Από εφαρμογές πια μόνο το Android System και το Android τρώνε. Απενεργοποιώ και τον Συγχρονισμό τώρα, αν κι είναι πολύ χρήσιμος, να δω αν εκεί οφείλεται αυτή η κατανάλωση. Ελπίζω με τη MIUI8 να φτιάξει, όπως ήταν δλδ μέχρι πριν 1 μήνα. Ίσως βάλω και τη Global ROM μέχρι να βγει αυτή.
    Αλλαγή μπαταρίας στο Mi3 δε θα δοκιμάσω όσο το έχω για κύρια συσκευή. Αν γίνει backup κάποια στιγμή ίσως.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση πάντως
  • Ανακοίνωση
    Όλα τα μηνύματα που αφορούν τις custom ROM του @gkalen μεταφέρθηκαν στο [ROM- gkalen] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
    Παρακαλώ μην βγαίνετε εκτός θέματος σε αυτό το νήμα. Οτι έχετε να συζητήσετε για τις custom rom του @gkalen, να το κάνετε στο παραπάνω link ;)
  • Διαφήμιση
  • Ο/H Sitalkas έγραψε:

Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H Sitalkas έγραψε:

Σε mi3 η μπαταρία ρουφιέται για πλάκα, κι όλη από το android system και το android. Είχε ξεκινήσει απ την προηγούμενη έκδοση αυτό το πρόβλημα. Τι συμβαίνει; Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω;
    Απεγκατέστησε το superSU και χρησιμοποίησε το ενσωματωμένο root της MIUI.
    Μάλλον ήταν πρόσκαιρη η βελτίωση στην κατανάλωση μπαταρίας. 30% android system και 18% android ήταν τώρα, έχοντας φάει 46% της μπαταρίας μέσα στη νύχτα. Κάποια άλλη ιδέα για το battery drain;
    εμενα οι 2 τελευταιες ρομ με την τραγικη διαχειρηση μπαταριας με εκαναν να επιστρεψω μετα απο παρα πολυ καιρο σε stable. Η τελευταια stable ειναι εξαιρετικη!
  • Ο/H arisgkogkas έγραψε:

Ο/H Sitalkas έγραψε:

Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H Sitalkas έγραψε:

Σε mi3 η μπαταρία ρουφιέται για πλάκα, κι όλη από το android system και το android. Είχε ξεκινήσει απ την προηγούμενη έκδοση αυτό το πρόβλημα. Τι συμβαίνει; Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω;
    εμενα οι 2 τελευταιες ρομ με την τραγικη διαχειρηση μπαταριας με εκαναν να επιστρεψω μετα απο παρα πολυ καιρο σε stable. Η τελευταια stable ειναι εξαιρετικη!

Την έχεις ρουτάρει με supersu;

Sent from my Mi-4c using Tapatalk
  • Κατάλαβα........ Και εγώ που έλεγα να φύγω από την stable και να πάω σε dev μάλλον με βλέπω να κάθομαι στα αυγά μου..

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Διαφήμιση
  • 1)δεν λειτουργει η λειτουργια γαντιου.εγω την ενεργοποιω και αυτη απενεργοποιειται μονη της.γιατι;;;

2)εχω την εντυπωση οτι η μπαταρια στο mi3 μου τελειωνει γρηγορα.πειτε μου αν γνωριζεται κατι για αυτο.

3)οταν μπαινω απο το mie Μου εδω στο forum δεν μου εμφανιζει επιλογη ουτε για να συνδεθω και ουτε τα θεματα του forum για να γραψω.γιατι;;;
    δεν εχω adblock ,το διευκρινιζω γιατι θα με ρωτησετε.χαχαχαχαχα
  • Ο/H djtutis έγραψε:

Ο/H arisgkogkas έγραψε:

Ο/H Sitalkas έγραψε:

Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H Sitalkas έγραψε:

Την έχεις ρουτάρει με supersu;

Sent from my Mi-4c using Tapatalk
    οχι καθολου ειναι η πρωτη φορα χωρις ροοτ να δω θα παει.
  • Καλημέρα εγώ με xiaomi mi4c όλα καλά με την καινούργια ρομ. Η διαχείριση μπαταρίας είναι μια χαρά,ευχαριστούμε για την καλή δουλειά. Το μόνο που υπάρχει σε μένα είναι ότι σταμάτησε να αναβοσβήνει το Led ειδοποίησης. Μένει πάντα αναμμένο όταν έρχεται μια καινούργια. Υπάρχει κάποια λύση σ'αυτό? Ευχαριστώ
  • Διαφήμιση
  • Ο/H than73 έγραψε:

Καλημέρα εγώ με xiaomi mi4c όλα καλά με την καινούργια ρομ. Η διαχείριση μπαταρίας είναι μια χαρά,ευχαριστούμε για την καλή δουλειά. Το μόνο που υπάρχει σε μένα είναι ότι σταμάτησε να αναβοσβήνει το Led ειδοποίησης. Μένει πάντα αναμμένο όταν έρχεται μια καινούργια. Υπάρχει κάποια λύση σ'αυτό? Ευχαριστώ
    Δοκίμασε να αλλάξεις χρώμα στο led και ξαναβάλε αυτό που έχει μήπως έφαγε σκάλωμα.