Δουλεύουν όλα χωρίς προβλήματα και στην κανονική και στη modded 6.5.26. Έχουν λυθεί όλα τα παλιά προβλήματα (gapps, ενσωματωμένο root κλπ, ακόμα και το πρόβλημα με την εφαρμογή YouTube που δεν παίζει στην official 6.5.26) και επίσης στην modded δεν χρειάζεται να αντικαταστήσεις την εφαρμογή της Κάμερας για να δουλέψει με την αντιστροφή της κάρτας SD. Καλό θα ήταν να κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση με την 6.5.26 ειδικά αν έχεις καιρό να το κάνεις.Ο/H xnikos έγραψε:
στο hongmi/redmi το proximity αλλά και το light sensor δεν δουλεύουν,όπως και στην προηγούμενη.
Να περιμένουμε κάτι ή να ψαχτούμε για επιστροφή σε μια παλιά?
Με την 6.5.26 χωρίς το supersu, η κατανάλωσή μου ήταν η αναμενόμενη. Φόρτισε πλήρως την μπαταρία και άστην 30 λεπτά παραπάνω πριν αποσυνδέσεις τον φορτιστή και παρακολούθησέ το. Αν δεν σου τρώει μπαταρία κάποια εφαρμογή που εγώ ίσως δεν την έχω εγκατεστημένη, τότε δες μήπως η μπαταρία σου είναι ταλαιπωρημένη και θέλει αλλαγή. Αυτό μπορείς να το δεις με οποιοδήποτε πρόγραμμα μπορεί να σου δείξει την τωρινή ονομαστική χωρητικότητά της και ίσως το wear level της.Ο/H Sitalkas έγραψε:
αντίγραφο από νήμα για 6.5.19
Μάλλον ήταν πρόσκαιρη η βελτίωση στην κατανάλωση μπαταρίας. 30% android system και 18% android ήταν τώρα, έχοντας φάει 46% της μπαταρίας μέσα στη νύχτα. Κάποια άλλη ιδέα για το battery drain;