Ποια συχνότητα να χρησιμοποιώ στο κέντρο της Αθήνας ώστε να μην έχω παρεμβολές από άλλους σταθμούς?
Ξέρει κανείς?
Ξέρει κανείς?
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΜε τον χαμό που γίνεται στις συχνότητες μόνος σου θα ψάξεις να βρεις μια τρύπα και βάλε τον δέκτη σου σε λειτουργία Local ώστε να κόβει την πολύ σαβούρα, κανε δοκιμές...Ο/H VaggelisK. έγραψε:
Ποια συχνότητα να χρησιμοποιώ στο κέντρο της Αθήνας ώστε να μην έχω παρεμβολές από άλλους σταθμούς?
Ξέρει κανείς?
Not compatible with SUBARU/KIA/NISSAN all series, PEUGEOT 201/2008, HONHA Odyssey/CITY/VEZEL/CRIDER/FIT,Toyota VOIS, Changan Mazda 2, Dongfeng Honda XR-V, Skoda Fabia/Rapid, Suzuki Alto, Citroen C-Elysee, FAW-Volkswagen Jetta NF.Ο/H liakos23 έγραψε:
Καλησπέρα στην ομάδα.Ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το roidmi.Δεν ξέρω αν πρέπει να ανοίξω καινούριο θέμα ή αν μπορεί να μου απαντήσει κάποιος εδώ γι αυτό συγγνώμη.Παρέλαβα χθες από ebay.com (Xiaomi Roidmi Wireless Bluetooth Lettore Musicale Caricabatterie Auto Dual USB | eBay) το δικό μου roidmi αλλά προσπάθησα να το συνδέσω στο αυτοκίνητο μου (opel corsa 2015) και δεν το αναγνωρίζει.Το δοκίμασα μόνο για φόρτιση και το κινητό δεν φόρτιζε αλλά ούτε και στο roidmi άναβαν τα led μπλε λαμπάκια.Αν κάποιος μπορεί ας βοηθήσει παρακαλώ.Ευχαριστώ για το χρόνο σας...
Θα σου στείλω πμ να τα πούμεΟ/H liakos23 έγραψε:
Για το δικο μου αυτοκινητο δε γραφει ασυμβατοτητα.Δοκιμασα αλλο car charger αλλβς εταιρειας και κανει.Οποτε δεν ειναι συμβατο για κατοχους opel corsa.Οποιος ενδιαφερεται παιδια το δινω.Ολοκαινουριο στο κουτι του ειναι...Ευχαριστω πολυ για τις οποιες πληροφοριες..