Διαφήμιση

Πρόβλημα με το δίκτυο της vodafone

• Πρόβλημα με το δίκτυο της vodafone

Καλησπέρα, μόλις παρέλαβα το note 3 pro.Τοποθέτησα την παλιά μου sim αφού πρώτα μου την κοψαν σε micro.Για 3-4 ώρες δε είχα κανένα προβλημα με τις κλήσεις από και προς το κινητό.Από τότε και ύστερα δε μπορώ να δεχθώ κλήση αλλά ούτε και να κάνω.Το κινητό ειναι κανονικά συνδεδεμένο στο δίκτυο της vodafone και δεν εχω κάνει καποιο update.Η κάρτα sim βρίσκεται στην slot1Η έκδοση MIUI είναι η εξής:Global 7.1 Stable 7.1.99.99.Κάποια ιδέα ή κάποιος με το ίδιο πρόβλημα?
    • Θα σου πω τη δική μου πρόσφατη εμπειρία στο κινητό της κόρης που από Micro-Sim έπρεπε να γίνει Nano-SIM κανένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή VODAFONE δεν δέχθηκε να μου την κόψει προφασιζόμενοι το πρόβλημα που παραθέτεις. Με κόστος 5 ευρώ αγόρασα καινούργια Vodafone Nano-SIM. Η συμβουλή μου είναι να δοκιμάσεις καινούργια sim, αν φυσικά έχεις άλλη sim π.χ. φίλου σου κανονική και όχι κομμένη δοκίμασέ την για να τσεκάρεις ότι φταίει η κομμένη sim η όχι.
      "Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.)
    • Εγω προτεινω πρωτα να περασεις την global stable και να δεις αν στρωσει το προβλημα. Κατα 99% φταιει η ROM σου.
    • Διαφήμιση