Καλησπερα σας,ελπιζω να ανοιγω το θεμα στο σωστο μερος.Θα ηθελα να κανω αγορα 2 κινητων ενα για εμενα και ενα για την κοπελα μου.Θελω να ειναι με 5,5 inch οθονη και σιγουρα το δικο μου με 3gb ram.Μου εδειξε ενας φιλος ενα site που μου ειπε οτι ειναι το skroutz της κινας,ας μην αναφερω την ονομασια γιατι δεν ξερω αν επιτρεπετε αλλα βλεπω τοσα διαφορετικα μοντελα και εχω προβληματιστει.Το ποσο που μπορω να διαθεσω και για τα 2 ειναι 400 ευρω.Ειμαι κατοχος ενος lumia 930 καθως η κοπελα μου ενος lumia 535.Ναι windows πολυ ομορφα και συνεργαζονται με τον υπολογιστη αλλα πολλες εφαρμογες οπως τραπεζες κ.τ.λ βγαινουν μονο σε android και apple οποτε παμε για android.Μου αρεσει ενα xiaomi που εχει ο φιλος,τιμιο κινητο αλλα δεν ξερω ποιο να διαλεξω.Επισης αν απο εκεινο το site παρω ενα lenovo που εχω δει (vibe x3) στην ελλαδα θα εχει εγγυηση?Υποστηριξη για να αλλαξω rom θα εχω οπως υπαρχει κοινοτητα εδω για να μπορεσω να βαλω στα ελληνικα rom και να κανει αναβαθμισεις?Δεν θελω να βγαζει κινεζικα αλλα θελω την τιμη απο την κινα,ζηταω πολλα??
Ευχαριστω για τον χρονο σας .

Ευχαριστω για τον χρονο σας .