Καλησπέρα σε όλους.
Πραγματικά πιστεύω ότι αυτό το νήμα θα έπρεπε υποχρεωτικά να το διαβάζαμε όλοι πριν καν ανοίξουμε το νέο μας Xiaomi.
Είναι οι βάση για να προχωρήσουμε σε περαιτέρω επεξεργασία του κινητού μας.
Πραγματικά ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ για την λεπτομερή ανάλυση.
Ευχαριστούμε όλους όσους ασχολούνται με το Forum και κάνουν την δική μας ζωή ευκολότερη.
Να είστε καλά παιδιά!!!!!
Παιδιά είμαι κάτοχος ενός xiaomi redmi note 4x 4gb ram 64gb rom mediatek version. Φορά global stable 8.2.1.0.Απο ότι κατάλαβα από ποστ φορά την έκδοση ρομ για redmi note 4 nikel. Τώρα στην ερώτηση μου. Το κινητό φορά έκδοση nikel. για να το το ξεκλειδώσω και να βάλω την twrp. Η twrp θα είναι αυτού του nikel?δεν είναι του Mido σωστά?
καλησπερα παιδια.
Εχω αγορασει το μι5c αλλα δεν μου δουλευει τι 3g.μπορει καποιος να με βοηθησει,να μου πει αν με αλλη ρομ θα λυθει το προβλημα και αν ναι πως περναμε αλλη ρομ;
καλησπερα παιδια.
Εχω αγορασει το μι5c αλλα δεν μου δουλευει τι 3g.μπορει καποιος να με βοηθησει,να μου πει αν με αλλη ρομ θα λυθει το προβλημα και αν ναι πως περναμε αλλη ρομ;
Από εχτές σου έχουμε ανοίξει νέο θέμα, ειδικά για το πρόβλημα που έχεις, σου έχω στείλει και προσωπικό μήνυμα...διαβάστε και λίγο την αλληλογραφία σας βρε παιδιά...
κοιτας τα στοιχεία στο about phone και συγκρίνεις με τις εκδόσεις που κυκλοφορούν ή κυκλοφόρησαν (η Xiaomi έχει και κωδικοποίηση στα ονόματα των official, ψάξε το στο φόρουμ και θα δεις φως).. Από τη συσκευασία δεν μπορείς να καταλάβεις.