βεβαίως και μπορείς. Τα Windows x64 τα χρειάζεσαι στην περίπτωση που θες να φλασάρεις Official rom και το κινητό έχει μέσα Unofficial!
Με λίγα λόγια. Αν πάρεις το κινητό με officail dev rom δεν χρειάζεσαι σε κανένα από τα επόμενα βήματα x64 σύστημα!
Φίλε lallasgr έχω windows 32αρια στον υπολογιστή και έχω φλασάρει με flashtool πάνω από 10 διαφορετικά redmi note 3 MTK και δεν είχα ποτέ πρόβλημα(και official και unofficial roms). Ποιο είναι το θέμα με τα 32bit;
Ότι έχουν παρουσιαστεί πάρα πολλά bricks κατά την διαδικασία του flash! Πιστεύω ότι έχει να κάνει με τον επεξεργαστή κλπ. Έχουν αναφερθεί αρκετές περιπτώσεις που φλασάρανε καλά σε x32 αλλά ακόμα περισσότερες που τα hard-brickάρανε!! Οπότε άποψή μου είναι να αποφεύγονται και δεν τα προτείνω γιατί μιλάμε για πάνω από 50% ποσοστό αποτυχίας! Αν βέβαια ο καθένας θέλει να το παίξει ρώσικη ρουλέτα δικαίωμά του! Εσύ που ξες ότι δεν έχεις πρόβλημα δεν έχει να φοβηθείς τίποτα! Αλλά θα έλεγα να μην δοκιμάσεις σε διαφορετικό pc με windows x32 (πχ φίλου) να φλασάρεις κινητό!
Πιστεύω ότι έχει να κάνει με το τι επεξεργαστή έχει το μηχάνημα που φοράει x32 αλλά δεν ξέρω ακριβώς τις παραμέτρους!
Ότι έχουν παρουσιαστεί πάρα πολλά bricks κατά την διαδικασία του flash! Πιστεύω ότι έχει να κάνει με τον επεξεργαστή κλπ. Έχουν αναφερθεί αρκετές περιπτώσεις που φλασάρανε καλά σε x32 αλλά ακόμα περισσότερες που τα hard-brickάρανε!! Οπότε άποψή μου είναι να αποφεύγονται και δεν τα προτείνω γιατί μιλάμε για πάνω από 50% ποσοστό αποτυχίας! Αν βέβαια ο καθένας θέλει να το παίξει ρώσικη ρουλέτα δικαίωμά του! Εσύ που ξες ότι δεν έχεις πρόβλημα δεν έχει να φοβηθείς τίποτα! Αλλά θα έλεγα να μην δοκιμάσεις σε διαφορετικό pc με windows x32 (πχ φίλου) να φλασάρεις κινητό!
Πιστεύω ότι έχει να κάνει με το τι επεξεργαστή έχει το μηχάνημα που φοράει x32 αλλά δεν ξέρω ακριβώς τις παραμέτρους!
Oκ, πάντως τα περισσότερα brick που έχουν αναφερθεί σε redmi note 3 με το flashtool είχανε περισσοτέρο να κάνουνε με την επιλογή του preloader στο φλασάρισμα. Από εσένα το άκουσα πρώτη φορά για διαφορά σε 32αρια και 64αρια. Για να το λες , το πιστεύω. Γηράσκω αείν διδασκόμενος...
@arist1976 τώρα πρόσεξα ότι μιλάς για MTK επεξεργαστή! Εγώ αναφερόμουν κυρίως για SnapDragon μιας και με αυτά έχω κυρίως την εμπειρία! Για τους MTK και το FlashTool πολύ πιθανό να μην υπάρχει πρόβλημα με x32 συστήματα! Προσωπικά έχω ασχοληθεί μόνο με τα νέα μοντέλα και με SD οπότε γιαυτά είμαι σίγουρος και λέω και προτείνω για x64!
Συγχαρητήρια για την καλή δουλειά που κάνετε. Είναι ευχάριστο να βλέπεις ανθρώπους που προσπαθούν ομαδικά να αναδείξουν και να εδραιώσουν κάτι στο οποίο πιστεύουν. Ναι σίγουρα αφού όλη αυτή η δουλειά προσφέρετε στον κόσμο αφιλοκερδώς έχει πολύ μεγαλύτερη αξία απο το αν γινόταν το αντίθετο. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που ασχολούνται και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και τις γνώσεις τους. ( Αφανείς και μη). Είμαι καινούριος στο κλαμπ αλλά πολύ ευχαριστημένος που σας βρήκα. Κάποιος φίλος απο τα μέλη σας με βοήθησε βέβαια σ αυτό. Μ αρέσει πολύ αυτό που συνάντησα εδώ. Η αμοιβή σας δεν βρίσκετε βέβαια στα συγχαρητήρια και στα μπράβο απο εμάς (είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε) Όμως σίγουρα η ικανοποίηση θα έρθει όταν θα δείτε πως η προσπάθειά σας έπιασε τόπο και η ομάδα εξαιτίας σας θα αριθμεί εκατοντάδες χιλιάδες μέλη κάποια στιγμή. Σε σας τους πρωτεργάτες αλλά και σ αυτούς που ακολούθησαν και θα ακολουθήσουν την ιδέα σας όπως ο γράφων το παραπάνω άρθρο @lallasgr εύχομαι να αποδώσουν οι κόποι σας και να πετύχουν οι στόχοι σας. Καλή συνέχεια και πάλι μπράβο!
Συνεπώς, αν κατάλαβα καλά, όταν παραγγέλνεις το τηλέφωνο από κινεζομάγαζο είναι τζόκερ ποια θα είναι η rom; Μόνο στο vickmall απ' όσο είδα μπορείς να παραγγείλεις stable ή dev rom.
Και επίσης όπου αναγράφει Multilanguage supported θα πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα για κάποια unofficial rom;
Και από vickmal να το πάρεις, αν δεν έχεις σκοπό να ασχοληθείς για να περάσεις καθαρή εγκατάσταση fastboot rom με mi flash tool, καλύτερα να κοιτάξεις για άλλο τηλέφωνο. Τα Xiaomi πλέον είναι για ψαγμενα άτομα που κατέχουν το αθλημα του flashing ή που έχουν την όρεξη να το μάθουν. Τελεία και παύλα.
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!