Από επάνω....

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H MIUI_ART έγραψε:
Από επάνω....
Ο/H tarnanas έγραψε:
Είσαι ώραιος!!!!Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Από επάνω....![]()
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάτι ακόμα γιατί μέσω updater δεν μπορώ να την περάσω???
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Bodai: Image Resize ().
Ο/H petran66 έγραψε:
Κι εγώ έτσι τη πέρασα. Με update μου λέει τα ίδια με το φίλο!! Αλλά και πάλι δε φαίνεται να έκατσε καλά, γιατί δε μπήκε το Dolly atmos...
Ο/H tarnanas έγραψε:
Ο/H petran66 έγραψε:
Κι εγώ έτσι τη πέρασα. Με update μου λέει τα ίδια με το φίλο!! Αλλά και πάλι δε φαίνεται να έκατσε καλά, γιατί δε μπήκε το Dolly atmos...
Οχι εμενα μου τα περασε ολα κομπλε μεχρι στιγμης δεν εχω βρει κατι !!!!
Και εμενα την πρωτη φορα μου εκανε επανεκκινηση και με εβγαλε παλι στο twrp recovery και την ξανα περασα πανω παλι και ολα καλα!!!!Ο/H petran66 έγραψε:
Κουφά πράγματα!! Τώρα δοκίμασα πάλι με twrp recovery και έκατσε σωστά και με όλα μέσα!!Πάντως, τη πρώτη φορά κατάλαβα ότι κάτι δε πήγε καλά γιατί αμέσως μετά την εγκατάσταση από το twrp recovery έκανε μόνο το επανεκκίνηση, ενώ τώρα μου έγραψε επιτυχές και το έκανα εγώ. Επίσης, από update μέσα από τη συσκευή δε μπαίνει με τίποτα!! Όπως δείχνεις κι εσύ πιο πάνωΟ/H tarnanas έγραψε:
Οχι εμενα μου τα περασε ολα κομπλε μεχρι στιγμης δεν εχω βρει κατι !!!!Ο/H petran66 έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Εφ'όσον σου εμφανίζει το Super User, είσαι κανονικά ROΟΤ μέσα από αυτό..Ο/H tarnanas έγραψε:
![]()