Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)
- Mi-MAX
-
-
-
Ο/H tetes3e έγραψε:
Η απορία μου ειναι γιατί δεν παιρνει τις αναβαθμίσεις που αναφέρετε εσείς;
Βάλε drivers από το πρώτο Link της υπογραφής μου και κατόπιν κάνε έλεγχο στον bootloader => Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος -
Ο bootloader μου ειναι κλειδωμένος. Εκανα το τεστ που εχει εδω στο φορουμ στην ενότητα "διαβασε εδω πριν ρωτήσεις". Εχω παρει και την αδεια για ξεκλείδωμα. Να τον ξεκλειδώσω με την διαδικασια που λεει και στην συνέχεια να βαλω την rom που επιθυμώ;
Θα ξεκινησω με τους drivers που λες. -
Δεν μπορείς να τον ξεκλειδώσεις με την unofficial που έχεις. Θα πρέπει να περάσεις επίσημη fastboot ROM πρώτα με αυτόν τον οδηγό => Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick Xiaomi Mi Max 32GB (Hydrogen)
Μετά ακολουθέις αυτόν τον οδηγό για ξεκλέιδωμα => Ξεκλείδωμα του Bootloader. -
Ο/H tetes3e έγραψε:
Να τον ξεκλειδώσω με την διαδικασια που λεει
-
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για την άμεση βοήθεια. Θα κανω την προσπάθεια μου και θα σας πω.
=============== Μαι 11th 2017, 12:22pm ===============
Eχω κολλησει στο βημα adb reboot edl.
Δεν μπαινει σε αυτο το mode με τιποτα. Κανει μονο κανονικα επαννεκινηση.
Εχω κανει ολα τα βηματα οπως επρεπε, το διαβαζει σαν adb device και ειμαι σε test mode.
Kαμια ιδέα ?? -
Ίσως είναι κλειδωμένο. Προσπάθησε να γυρίσεις με το τροποποιημένο fastboot to EDL ακόμη και με συνδυασμούς πλήκτρων. Αλλιώς Δοκιμάζεις και με Κινεζικό Mi PC Suite αν σταθείς τυχερός.
Τελική μέθοδος αξιόπιστη και ενδεδειγμένη => Deep Flash Cable. -
Τα αλάνια στο μαγαζι που το πηρα μου ειπαν μολις οτι εχω την official και να περιμενω για αναβάθμιση... Χωρις σχόλια.
-
Ο/H tetes3e έγραψε:
Τα αλάνια στο μαγαζι που το πηρα μου ειπαν μολις οτι εχω την official και να περιμενω για αναβάθμιση... Χωρις σχόλια.
Κατάστημα προς αποφυγή λοιπόν
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Mε συνδιασμο volume + και - και μετα καρφωμα USB, μου το αναγνωριζει σαν
Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 COM10. Aλλα δεν αναβοσβηνει κοκκινο το led ειδοποιησης. Να συνεχισω με το flash της ROM ? -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα