Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)
- Mi-MAX
-
-
-
Αα κρίμα, όχι δεν το έχω πειράξει καθόλου όπως το πήρα το έχω.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! -
καλημέρα παιδιά.....miui 11 θα πάρουμε; είδα την λίστα με τις συσκευές που θα αναβαθμηστούν και είδα ότι δεν είναι μέσα το mimax. γενικά δεν το αναβαθμήζουν και πολύ συχνά πλέων. ξέρει κάποιος κάτι επίσημα;
-
Ο/H mastersakis έγραψε:
καλημέρα παιδιά.....miui 11 θα πάρουμε; είδα την λίστα με τις συσκευές που θα αναβαθμηστούν και είδα ότι δεν είναι μέσα το mimax. γενικά δεν το αναβαθμήζουν και πολύ συχνά πλέων. ξέρει κάποιος κάτι επίσημα;
-
Καλησπέρα.
Θέλω τη βοήθειά σας.
Είχα μέχρι πριν λίγο καιρό ενεργό το Μι Μαξ. Βέβαια το τελευταίο τρίμηνο είχα βάλει διάφορες AOSP Android 10 Rom.
Πριν ένα μήνα, φορώντας ΑΟSP ρομ το άφησα στην άκρη και έβαλα την κάρτα ΣΙΜ στο νέο μου κινητό. Χθες αφού του πέρασα την τελευταία ΧΤRV δεν μπορώ να περάσω την ενεργοποίηση που ζητάει αριθμό τηλεφώνου για να συνδεθώ στο ΜΙ λογαριασμό μου. Βάζω τα στοιχεία μου και Μου βγάζει
Το οποίο μήνυμα το βγάζει ότι και να πατήσω.
Να φανταστώ ότι πρέπει να βάλω κάρτα ΣΙΜ;
Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να συνεχίσει η εγκατάσταση; -
Πρέπει να βάλεις τα στοιχεία του λογαριασμού που ήταν συνδεδεμένο το τηλέφωνο.
Μήπως είχες παλιότερα άλλο νούμερο; -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Πρέπει να βάλεις τα στοιχεία του λογαριασμού που ήταν συνδεδεμένο το τηλέφωνο.
Μήπως είχες παλιότερα άλλο νούμερο;
-
Δοκίμασε να κάνεις login από υπολογιστή με τα ίδια στοιχεία να δεις αν είναι σωστά...
-
Ναι. Θα το δοκιμάσω σε λίγο που θα γυρίσω σπίτι.
Βέβαια δεν με αφήνει καν να πατήσω ξέχασα τον κωδικό. -
Λοιπόν μόλις γύρισα στο σπίτι και μπαίνω κανονικά με τα σωστά στοιχεία στον υπολογιστή, αυτά που βάζω και στο κινητό.
Τί φταίει;;; -
Το κινητό σου το βλέπεις στις συσκευές του λογαριασμού σου;
Βάλε τη sim και άνοιξε τα data, βγες από το wifi και δοκίμασε να μπεις από το κινητό στο λογαριασμό.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα