Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)
- Mi-MAX
-
-
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick Xiaomi Mi Max PRO 64GB, τελικα τοβαλα σε fastboot, και το φλασαρα, αφου κατεβασα μια νεοτερη εκδοση του mi flash, τωρα εχω την Αγγλοκινεζικη, το βραδυ θα κοιτάξω να περασω Ελληνικη ρομ,, η λεξη kenzo, χρησιμοποειται και στον οδηγο του mi max,,, θα βγω εξω, δεν θα εχω ιντερνετ στο κινητο.
-
ρε παιδιά, έχει αντιμετωπίσει κανείς από εσάς πρόβλημα με το ίντερνετ? Πολλές φορές μου κολλάει και πρέπει να ανοιγοκλεισω data για να πάρει μπρος. Φοραω την ελληνική stable 7.5. επισης, στο μενού με τα data, εκεί που σου λέει να ρυθμίσεις ημερήσιο όριο πολύ μπέρδεμα. Ενώ του βάζω κανονικά τα gb που έχω βάσει προγράμματος, αυτό συνέχεια μου βγάζει μνμ για υπέρβαση ορίου!!!
-
Test points σε περίπτωση Hard Brick
Το βάζω εδώ να υπάρχει, αχρείαστο να' ναι
-
Καλησπερα. Στο mi max έχω την stable 7.5.6.0. Έλαβα email, για να περάσω την stable 8.0.2.0,,,, Θα πρέπει να κάνω factory reset; Δηλ εννοώ με την εγκατάσταση της ρομ, θα πρέπει να ξαναστησω το κινητό; Αν το ξέρει κάποιος.
-
Αν και προτείνεται να γίνει fr δεν θα έλεγα ότι είναι απαραίτητο! Εγώ αναβάθμισα από Miui 7 σε 8 και δεν είχα κανένα πρόβλημα! Κράτα και ένα nandroid backup για καλού και για κακού και όρμα!
-
Καλησπερα κατοχος του redmi note 3 pro εδω και 3 εβδομαδες(ενθουσιασμενος) σκεφτομαι να προβω και στην αγορα του mi max.Κοιταζοντας στο vickmall ειδα οτι εχει 2 εκδοσεις(snap 650+652).Θελω να ρωτησω ποιες οι διαφορες τους και ποιο εχει μεγαλυτερη υποστηριξη απο την κοινοτητα μας;
-
Ο/H gfilip έγραψε:
Καλησπερα κατοχος του redmi note 3 pro εδω και 3 εβδομαδες(ενθουσιασμενος) σκεφτομαι να προβω και στην αγορα του mi max.Κοιταζοντας στο vickmall ειδα οτι εχει 2 εκδοσεις(snap 650+652).Θελω να ρωτησω ποιες οι διαφορες τους και ποιο εχει μεγαλυτερη υποστηριξη απο την κοινοτητα μας;
-
-
-
Καλημερα παιδια. Παρελαβα σημερα το max 4 -128 με ρομ 7.3 stable 7.3.14.0.0 προφανως δεν ειναι η δικια του καθως τους ζητησα μονο play store να βαλουν, αυτοι εβαλαν την συγκεκριμενη. Ο Bootloader ειναι κλειδωμενος. Με το pcsuite μου βγαζει μονο την 8.0.2 stable και οχι developer...γιατι;. Επισης δεν βλεπει την microsd που εβαλα απο το προηγουμενο κινητο μου ...πρεπει να κανω κατι για να την αναγνωρισει; Ευχαριστω
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα