Το ιδιο παλι
Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)
- Mi-MAX
-
-
-
Ναι το mi max ειναι.Κατεβαζω ηδη αλλη ρομ και δοκιμαζω,φοβαμαι ομως οτι καποια μλκια εχει γινει με το twrp
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Το κινητό είναι το mi max ?
Κατέβασε άλλη ρομ...΄Δεν μπορεί να δείχνει ότι την κάνει σωστά εγκατάσταση και να μην ανοίγει..
-
Ο/H gfilip έγραψε:
φοβαμαι ομως οτι καποια μλκια εχει γινει με το twrp
Δοκίμασε την προηγούμενη.. -
Λοιπον εβαλα την xiaomi-miui-hellas-6.0_hydrogen_V8_GTV-6.6.30 και η οθονη βγαζει το mi και κατω το android.Για να δουμε τωρα.
Ολα καλα,ανοιξε σας ευχαριστω πολυ παιδια.Αυριο πρωι θα περασω την 6.9.1 -
Ο/H gfilip έγραψε:
Λοιπον εβαλα την xiaomi-miui-hellas-6.0_hydrogen_V8_GTV-6.6.30 και η οθονη βγαζει το mi και κατω το android.Για να δουμε τωρα
Θα έχεις πρόβλημα με FCs αν δεν κάνεις Factory Reset.
Έπρεπε να βάλεις μία Version Πίσω... => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…ydrogen-V8-GTV-6-9-1-zip/ -
-
-
-
όταν περασα το twrp, μου ζητουσε password, που φυσικα δεν το ηξερα, και τραβηξα τα κατω βελακια δεξια, και δουλευει το twrp. Και κανε backup se microSD, αχρειαστο, αλλα αν κολλησει, να κανεις restore,,, εμενα μου ετυχε.
-
Καλησπέρα. Περιμένοντας το unlock το κινητό ειχε μια stable unofficial 7.13.0.14. Tου έβαλα μέσω pc suite την τελευταία stable V8.0.2.0.MBDCNDG (MIUI8) επειδή κάνει κάτι κουφά..με την γραμματοσειρά μου κόβει κάποια γράμματα πως μπορώ με τελείως καθαρή εγκατάσταση να βάλω ξανά την τελευταία stable; Προφανώς με μια fastboot rom;Αν ναι ποιος είναι ο συγκεκριμενος οδηγός; (σημ. κλειδωμένος bootloader ) Ευχαριστώ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα