Καλησπέρα . Καμμια απάντηση;Ο/H soctap έγραψε:
Καλησπέρα. Περιμένοντας το unlock το κινητό ειχε μια stable unofficial 7.13.0.14. Tου έβαλα μέσω pc suite την τελευταία stable V8.0.2.0.MBDCNDG (MIUI8) επειδή κάνει κάτι κουφά..με την γραμματοσειρά μου κόβει κάποια γράμματα πως μπορώ με τελείως καθαρή εγκατάσταση να βάλω ξανά την τελευταία stable; Προφανώς με μια fastboot rom;Αν ναι ποιος είναι ο συγκεκριμενος οδηγός; (σημ. κλειδωμένος bootloader ) Ευχαριστώ.
Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)
- Mi-MAX
-
-
Ο/H soctap έγραψε:
Ο/H soctap έγραψε:
Καλησπέρα. Περιμένοντας το unlock το κινητό ειχε μια stable unofficial 7.13.0.14. Tου έβαλα μέσω pc suite την τελευταία stable V8.0.2.0.MBDCNDG (MIUI8) επειδή κάνει κάτι κουφά..με την γραμματοσειρά μου κόβει κάποια γράμματα πως μπορώ με τελείως καθαρή εγκατάσταση να βάλω ξανά την τελευταία stable; Προφανώς με μια fastboot rom;Αν ναι ποιος είναι ο συγκεκριμενος οδηγός; (σημ. κλειδωμένος bootloader ) Ευχαριστώ.
Σε αυτή την ROM που έχεις τώρα πρέπει να αλλάξεις γραμματοσειρά για να φαίνονται σωστά τα Ελληνικά. -
Ο/H panospc έγραψε:
Ο/H soctap έγραψε:
Ο/H soctap έγραψε:
-
Όπως είπε και παραπάνω ο @panospc μόνο με Global Developer θα έχεις σωστή γραμματοσειρά, αλλά αν έχουν περάσει 2-3 μέρες από τότε που έκανες αίτηση για unlock, θα μπορέσεις να ξεκλειδώσεις και να περάσεις μία και καλή την ελληνική ROM.
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Όπως είπε και παραπάνω ο @panospc μόνο με Global Developer θα έχεις σωστή γραμματοσειρά, αλλά αν έχουν περάσει 2-3 μέρες από τότε που έκανες αίτηση για unlock, θα μπορέσεις να ξεκλειδώσεις και να περάσεις μία και καλή την ελληνική ROM.
-
-
Ο/H sakis112 έγραψε:
Ο/H panospc έγραψε:
Ο/H fotis_lyk έγραψε:
Άλλη μία ερώτηση. Κατέβασα το mx player και μου δείχνει λάθος τους υπότιτλους. Παίζει ρόλο που είναι μεγάλη η οθόνη. Σε όλα τα άλλα κινητα έπαιζε κανονικά από την αρχή.
-
Όταν το παρελαβα, ειχε πολυγλωσση ρομ, και τα Ελληνικα. Το συνδεσα με pc suite, και περασα stable. Μετα τρις ημερες, από την αιτηση, ηρθε το sms, και το ξεκλειδωσα, παροτι ειχα stable. Μετα περασα Ελληνικη ρομ, από εδώ το σαιτ. Η γνωμη μου: να περιμενεις το sms, υπαρχει μια περιπτωση να μην ξεκλειδωσει. τοτε περνας ρομ developer..... απλα περιμενε, ποσες μερες εκανες την αιτηση; ( το pc suite, μην το πολυχρησιμοποιείς, γιατι θα σου περναει Αγγλοκινεζικες ρομ---ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ.
-
Ο/H soctap έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
-
ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ, stable μπορεσα και περασα. ποσες μερες εκανες την αιτηση ξεκλειδώματος;;;;; Τον οδηγο, εδώ από το σαιτ, για να περασεις rom developer, δεν τον ξερω, Γιατι δεν χρειαστηκε, ξεκλειδωσα με stable. απλα περιμενε το sms.
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick Xiaomi Mi Max PRO 64GB ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ, ότι είναι αυτος ο κατάλληλος οδηγος, παρε μια ιδεα. -
Ο/H sakis112 έγραψε:
ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ, stable μπορεσα και περασα. ποσες μερες εκανες την αιτηση ξεκλειδώματος;;;;; Τον οδηγο, εδώ από το σαιτ, για να περασεις rom developer, δεν τον ξερω, Γιατι δεν χρειαστηκε, ξεκλειδωσα με stable. απλα περιμενε το sms.
Περιμένω να βγει ελληνική stable για το mi max pro για να την βάλω. -
Ο/H soctap έγραψε:
Περιμένω να βγει ελληνική stable για το mi max pro για να την βάλω.
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-0-2-0-Xiaomi-Mi-MAX-PRO/
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα