καλησπέρα παιδιάμόλις παρέλαβα το max μου από το geekbuying. έκανε 15 μέρες να έρθει ακριβώς και είναι η έκδοση 3/23 clobal. το σετάρησα και έκανε την αναβάθμηση στην έκδοση miui 8 αμέσως χωρίς πρόβλημα. δεν έχει κινέζικα app καθόλου και έχει όλες τις υπηρεσίες google.Το μόνπ μειονέκτιμα δεν έχει ελληνικά στο multilanguage αλλά μκρό το κακό....όλα δουλεύουν καμπάνα.....δεν είναι και τόσο μεγάλο όσο φένετε τελικά,από 5άρι πάς άφοβα σε 6,4
Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)
- Mi-MAX
-
-
Ο/H mastersakis έγραψε:
Το μόνπ μειονέκτιμα δεν έχει ελληνικά στο multilanguage αλλά μκρό το κακό.
Καλώς το δέχτηκες.. -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Λογικά θα πάρει σύντομα..
Καλώς το δέχτηκες..
-
Καλησπερα. Σημερα το πρωι παρελαβα το τηλεφωνο και θελω να ρωτησω ηρθε με την global 6.7.21 και μου εβγαλε αναβαθμιση σε 6.9.22 το κανω κανονικα?
-
εγώ φίλε το πήρα εχθές και έκανα την αναβάθμηση κανονικά και πήγε στην miui 8 χωρίς πρόβλημα κανένα
-
Ο/H sokgiorgos έγραψε:
Καλησπερα. Σημερα το πρωι παρελαβα το τηλεφωνο και θελω να ρωτησω ηρθε με την global 6.7.21 και μου εβγαλε αναβαθμιση σε 6.9.22 το κανω κανονικα?
-
Ο/H sakis112 έγραψε:
MIUI Theme Designer Station, εκανα εγγραφη. προφανως πρεπει να περιμενω.
-
Ο/H sakis112 έγραψε:
Δεν απάντησαν οι Κινέζοι. Δεν μου έστειλαν email, πέρασαν δύο μέρες.
-
Γεια!!!!Ρωτησα τον κινεζο και μου ειπε οτι μπορω να αγορασω το Mi max με firmware that support multi-language and google play,about os is MIUI 7.3 (Base on android6.0.1).Δλδ με MIUI 7.3 multi-language.Ειναι της προκοπης η ειναι καλυτερα να την παρω αγγλοκινεζικη και να κανω install την ελληνικη?Επειδη βλεπω οτι ειναι περιεργη διαδικασια να περασω τα Ελληνικα !!!!Την εχει κανεις την MIUI 7.3multi-language?Σβηνονται οι κινεζιες?Ειναι μισομεταφρασμενη?Ευχαριστω !!!!!!!!!!!!!!
-
Αν το πάρεις με οποιαδήποτε άλλη εκτός official θα έχεις προβλήματα 100%!! γενικά όλες οι multi έχεις αποδειχτεί αρκετά κακές για τα κινητά!!
-
Ο/H takis19821982 έγραψε:
Γεια!!!!Ρωτησα τον κινεζο και μου ειπε οτι μπορω να αγορασω το Mi max με firmware that support multi-language and google play,about os is MIUI 7.3 (Base on android6.0.1).Δλδ με MIUI 7.3 multi-language.Ειναι της προκοπης η ειναι καλυτερα να την παρω αγγλοκινεζικη και να κανω install την ελληνικη?Επειδη βλεπω οτι ειναι περιεργη διαδικασια να περασω τα Ελληνικα !!!!Την εχει κανεις την MIUI 7.3multi-language?Σβηνονται οι κινεζιες?Ειναι μισομεταφρασμενη?Ευχαριστω !!!!!!!!!!!!!!
Είναι τόσο αθλιες οι ρομ των κινεζομαγαζων που στην απόγνωση μου να απαλλαχτω από αυτήν όταν ήρθε, και ενώ δεν είχα ιδέα brickara το κινητό και ευτυχώς με έσωσε ο @lallasgr
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Aρα παραγγελνω κινεζοαμερικανο και θα το παλεψω με τη rom ελπιζω να μην το μπρικαρω.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ @matsakonas ΚΑΙ @lallasgr
και πιθανοτατα θα επανελθω με ερωτησεις σε 3-4 εβδομαδες!!!!Απο καμερα μετρια πραγματα ετσι?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα