Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)
- Mi-MAX
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
XTRV δεν δουλεύει το mobile internet - απώλεια APN ! [SOLVED] ,, δεν ειμαι σιγουρος, αν ειναι η λυση!!!!!!
-
Ο/H sakis112 έγραψε:
XTRV δεν δουλεύει το mobile internet - απώλεια APN ! [SOLVED] ,, δεν ειμαι σιγουρος, αν ειναι η λυση!!!!!!
Αν κάποιος φίλος από εδώ είχε το θέμα αυτό ειδικά με την 8.2 και το έλυσε με την διαγραφή και εκ νέου εισαγωγή του APN ας μας ενημερώσει.
Και πάλι, ευχαριστώ πολύ. -
Ο/H iermis έγραψε:
Ο/H sakis112 έγραψε:
Αν κάποιος φίλος από εδώ είχε το θέμα αυτό ειδικά με την 8.2 και το έλυσε με την διαγραφή και εκ νέου εισαγωγή του APN ας μας ενημερώσει.
Καλησπέρα, είχα το ίδιο πρόβλημα μετά την αναβάθμιση σε 8.2.1.0 global stable.
Κανε επαναφορά τις ρυθμίσεις apn , και μετα επιλέγεις αυτά που έχω σε κύκλο στο screenshot, επανεκκίνηση και είσαι κομπλέ λογικά(εμένα έστρωσε)
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H iermis έγραψε:
Ο/H sakis112 έγραψε:
Καλησπέρα, είχα το ίδιο πρόβλημα μετά την αναβάθμιση σε 8.2.1.0 global stable.
Κανε επαναφορά τις ρυθμίσεις apn , και μετα επιλέγεις αυτά που έχω σε κύκλο στο screenshot, επανεκκίνηση και είσαι κομπλέ λογικά(εμένα έστρωσε)
Τροποποίηση
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κατά την αναβάθμιση αλλάζουν από μόνα τους: 1) Το όνομα: Γίνεται "Cosmote Internet" ενώ πριν ήταν "Cosmote Wireless Internet" 2) Τα πεδία πρωτόκολλο APN και πρωτόκολλο περιαγωγής ΑPN γίνονται "Δεν έχει ρυθμιστεί" ενώ ήταν "IPv4/IPv6" και τα δύο (όπως ακριβώς στην εικονα).
Διορθώνοντας τα και αποθηκεύοντας ενεργοποιείται πλήρως το mobile internet (ούτε καν restart)...!
To update 8.2.1.0 μάλλον δεν διατίθεται μαζικά μέσω OTA καθώς όσες φορές και να προσπάθησα δεν μου έβγαλε διαθέσιμη ενημέρωση ο updater.
Κλείνοντας και αφού σας ευχαριστήσω για την πολύτιμη βοήθειά σας, μία τελευταία ερώτηση: Το 8.2.1.0 το πήρα από εδώ: forum.xda-developers.com/mi-ma…-stable-mimax652-t3553745
(Για το 32gb, τον 650). Είναι το 8.2.1.0 MBCMIDL. Πρόκειται για το original? Πώς μπορώ να το τσεκαρω? -
-
Καλημέρα, σε εμένα ήρθε ota η 8.2.1.0 , είμαι με global stable. Χαίρομαι που τα κατάφερες
Ο/H sakis112 έγραψε:
en.miui.com/download-302.html#450 ,, προσεξε μην τα μπερδεψεις..
=============== Φεβ 12th 2017, 10:04am ===============
Ο/H ste3001 έγραψε:
Καλημέρα, σε εμένα ήρθε ota η 8.2.1.0 , είμαι με global stable. Χαίρομαι που τα κατάφερες
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτό με τις αναβαθμίσεις πως καθορίζεται ? Γιατί κάποιοι δεν έχουν πάρει τις αναβαθμίσεις ? Εγώ έχω την 8.1.9.0 Global σταθερή. Μήπως πρέπει να κάνω κάποιο restart το κινητό ή απλά κάποια στιγμη΄θα μου έρθει και σ' εμένα η αναβάθμιση ? Πως γίνεται συνήθως ?
-
-
Ποιες οι διαφορές τους?
το.... Σύστημα....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα