Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)

• Mi-MAX
    • Κάνω reset ακολουθώ τον οδηγό για να βάλω gapps μεσω mi market και δεν μπορω να κάνω sync contacts και calendar (δεν μου τα εμφανίζει). Το ιδιο και αν κατεβάσω το google installer και το εγκαταστήσω από το storage. Τι μπορεί να φταίει? Εχω φάει 10 ώρες και τίποτα. Είμαι με 7.3.14 official chinese- english.
    • Ο/H RadioactiveToy έγραψε:

Κάνω reset ακολουθώ τον οδηγό για να βάλω gapps μεσω mi market και δεν μπορω να κάνω sync contacts και calendar (δεν μου τα εμφανίζει). Το ιδιο και αν κατεβάσω το google installer και το εγκαταστήσω από το storage. Τι μπορεί να φταίει? Εχω φάει 10 ώρες και τίποτα. Είμαι με 7.3.14 official chinese- english.

Καλημέρα...
      Δοκίμασε με αυτό το tool...
      en.miui.com/thread-286862-1-1.html

Sent from my MI MAX using Tapatalk
    • Τον οδηγό που λες τον δοκίμασα και δεν μου δουλεύει ο συγχρονισμός για τα contacts.
      Επίσης δοκίμασα και αυτόν
      Google Play Store + Service Framework for MIUI Android 6.0 | Xiaomi Tips

και με αυτόν δεν δουλεύει ο συγχρονισμός του calendar. ενώ όταν πάω σε μια επαφή και την επιλέγω μου λεεί ότι η λειτουργία com.google.process.gapps σταμάτησε.

Είχα δοκιμάσει να κάνω εγκατάσταση συνδυαστική αλλά δεν γίνεται (δηλαδή στην περίπτωση την πρώτη που δεν δουλεύει ο συγχρονισμός των contacts να βάλω το apk για τα google contacts του άλλου αλλά δεν εγκαθίσταται).

Το θέμα είναι ότι ήθελα να κρατήσω την κινεζική λόγω official ΟΤΑ updates αλλά χρειάζομαι οποσδήποτε να δουλεύει σωστά και ο συχρονισμός των contacts και του calendar.

Θα το ψάξω λίγο ακόμα και μετά μάλλον πάω για ξεκλείδωμα bootloader. Από εκεί και μετά τι άλλες rom παίζζουν???

Οι υπολοιποι στο forum συγχρονίζετε???
    • Διαφήμιση
    • Κοιτα αυτό που μπορώ να σου πω για να έχεις της επαφές σου είναι να μπεις απ τον υπολογιστή στο Gmail σου και εκεί που είναι οι επαφές σου να της κάνεις εξαγωγή σε VCF μορφή... Σου έχει τέτοια δυνατότητα, και μετά αυτό το αρχείο βαλτω στο κινητό σου, και κάνε import μετά απ το αρχείο.

• Ο/H RadioactiveToy έγραψε:

αυτό το ξέρω βρε συ αλλά δεν είναι πρακτικό γιατί κάνω συγχρονισμό σε πολλές συσκευές και θα χαθεί η μπάλα.

Λοιπόν επειδή κι εγώ παιδεύτηκα με αυτό, πήγαινε στις εγκατεστημένες εφαρμογές και κάνε καθάρισμα cashe & data στο contacts και μετά μέσα από τους άλλους λογαριασμούς διέγραψε το Google κάνε καλού κακού μια επανεκκίνηση και ξαναβάλτο. Τέλος μέσα από το security δώσε premision σε όλα μέσα στο Google contact. Εγώ αυτό έκανα και επιτέλους λειτουργεί κανονικά!!

• Παιδιά ευχαριστώ. Τελικά ήταν θέμα permissions, αυτή η miui τα έχει όλα εξ αρχής κομμένα.

Τελικά το καλύτερο gapps installer για το mi max είναι αυτό:

Automatic Google Apps Installer for Mi 5 and Mi Max (Windows) | Xiaomi Tips
    • Διαφήμιση
    • Σκέφτομαι να δώσω το Mi4 στον μικρό και να πάρω η το Mi5 η το Μαχ. Σίγουρα το Mi5 είναι πιο δυνατή συσκευή όμως το Max έχει άλλα προτερήματα. Τι να διαλέξω άραγε?
    • χαχα αυτο μονο εσυ μπορεις να το απαντησεις. Εμεις απλα θα σου πουμε να παρεις το Mi Max :evil:
      Κώστας
      Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
      Think different, think macuse.net
    • Ο/H iacovides έγραψε:

Σκέφτομαι να δώσω το Mi4 στον μικρό και να πάρω η το Mi5 η το Μαχ. Σίγουρα το Mi5 είναι πιο δυνατή συσκευή όμως το Max έχει άλλα προτερήματα. Τι να διαλέξω άραγε?

Σε πληροφορώ ότι σε καθημερινή χρήση δεν θα καταλάβεις διαφορά το MAX είναι σφαίρα, στο λέω γιατί ήμουν απ τους πρώτους που πήρα Mi5 3/32 και το είχα περίπου 1 μήνα, μόνο στο antutu θα δεις διαφορά αλλά μόνο εκεί...

• Ο/H Ampelift έγραψε:

Ο/H iacovides έγραψε:

Σκέφτομαι να δώσω το Mi4 στον μικρό και να πάρω η το Mi5 η το Μαχ. Σίγουρα το Mi5 είναι πιο δυνατή συσκευή όμως το Max έχει άλλα προτερήματα. Τι να διαλέξω άραγε?
      Σε πληροφορώ ότι σε καθημερινή χρήση δεν θα καταλάβεις διαφορά το MAX είναι σφαίρα, στο λέω γιατί ήμουν απ τους πρώτους που πήρα Mi5 3/32 και το είχα περίπου 1 μήνα, μόνο στο antutu θα δεις διαφορά αλλά μόνο εκεί...

Και εγώ παιδιά μέσα στα αυτά τα 2 ήμουν άλλα για καλή μου τύχει πήρε ένα ΜΙ5 ένας γνωστός το δούλεψα λίγο όντως γρήγορο!!! Άλλα τελικά παράγγειλα το Mi Max....Περιμένω πως και πως με το καλό τετάρτη θα το εχω στα χέρια μου!
    • Διαφήμιση
    • Μετα απο 3 μέρες που έχω το max μπορώ να πω οτι ειναι απολαυστικό. Και η κινεζική οφισιαλ δεν ειναι κακή . Καθάρισα τις σαβουρες και ολα πάνε ρολόι. Εβγαλα τη θήκη σιλικόνης γιατι μου κανει κόλπο διαθλασης φωτός οταν βγάζω φωτογραφια νύχτα με αποτέλεσμα να ειναι θολη η φώτο (κουφο??) . Ετσι εχω την smart case με το παραθυράκι που δεν βολεύει κ πολύ στο πιασιμο. Με τη smart case θα ηθελα να βγαζει φωτο χωρις να την ανοιγεις (οπως στο s7 edge) αλλα δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Θα ψάξω για άλλη σιλικονης γιατι το τηλέφωνο ειναι οριακά μεγάλο και χρειάζεται καλο πιασιμο. Για μπαταρια δεν το συζητω. Με τα πάντα ανοιχτα κρατάει ανετα 2 μέρες . Η οθονη χορταστική και απο ταχυτητα σουπερ χωρις lags. Well done Xiaomi!!!