Λογικα δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο όχι!!
Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)
- Mi-MAX
-
-
προσπαθησα να το φλασαρω, και μαλλον κολλησε στην αρχη. πατησα το πληκτρο εντασης, αύξησης- μειωσης ηχου, αφου το ειχα κλεισε, το συνδεσα στο Η\Υ, μπηκε σε fastboot, Αλλα δεν το βλεπω στην διαχειρηση συσκευών, και δεν μπορω να συνεχισω. πως βγαζω το κινητο από fastboot ;;;; δεν φαινεται στην διαχειρηση συσκευών,, port,, Αν πατησω ένα συνδιασμο πληκτρων, μπορει να γινει κατι;;
-
to κινητο, δεν φαινεται σε COM PORT, ΚΑΠΟΙΑ γνωμη;
-
-
Ο/H sakis112 έγραψε:
πως βγαζω το κινητο από fastboot ;;;;
-
Κράτα το power για να κλείσει ή μόνο το Volume- μέχρι να κλείσει.μετα αποσυνδέσει από usb, κράτα μετά πατημενα τα Volume+ και - μαζί και ενώ τα χεις κεντημένα σύνδεσε usb. Λογικά θα το δει ως com port και πας για flash
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Και δες λίγο εκεί που λέει "Marshall London Devices"
-
κατεβασα την φωτο, ειχε το ονομα μου κλπ. πατησα το on/off kai δουλευει κανονικα, επανηλθε. το να πατησω τα πληκτρα εντασης- μειωσης, ενώ το κινητο είναι κλειστο, και να το συνδεσω με usb, το ξερω, αυτό ειχα κανει, Αλλα δεν φαινονταν στην διαχειρηση συσκευών. Θα το αφήσω για το βραδυ, Δεν θελω άλλη λαχταρα, θα βγω στο καφενειο, σας Ευχαριστω.
-
-
Όχι, δεν υπάρχει θέμα....κάπου αλλού έχεις κολλήσει
-
@sakis112 οπως σου είπε ήδη ο @NasDriver ο υπολογιστής σου βλέπει το κινητό αλλά μέ λάθος driver (εκείνο το Marshall κάτι) Πρέπει να ξαναεγκαταστήσεις τους drivers
-
Επιχειρησα ξανα, εδωσα τις εντολες στο cmd, kai meta adb reboot edl. Συμφωνα με τον οδηγο θα επρεπε: το κινητο να κανει restart, η οθονη να γινει μαυρη, και το φωτακι να αναβοσβηνει κοκινο, ενώ σε εμενα κανει απλα restart, kai δεν φαινεται στην διαχειρηση συσκευών. πριν 2 ωρες, καταργησα το universal adb driver, και το ξαναεγκατεστησα. Εν πασει περιπτωσει, πρεπει να απευθυνθώ σε έναν γνωστο μου, Δεν είναι σωστο να σας απασχολω.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα