Σχετικα με το adb, πριν μερες μου εβγαλε ένα παραθυρο ο Η/Υ, adb server, και εκανα κλικ στο Οκ, χωρις να το δωσω σημασια. Επισης, χθες βραδυ, ψάχνοντας στο Ιντερνετ, βρηκα ένα αρχειο: adbfix.zip, αλλα δεν το ετρεξα, αλλωστε δεν το ξερω.Ο/H lallasgr έγραψε:
Εννοείται!!Τέλεια!!Ξεμπέρδεψες χωρίς πολλές ταλαιπωρίες!!Πας για Ελληνική τώρα!
Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)
- Mi-MAX
-
-
χμ..δεν ξέρω τι μπορεί να ήταν αυτό!!!Αν έχεις κάνα θέμα με τις εντολές πες να το δούμε!
-
Την miui 8 stable την έβαλες κάνεις? Εγώ τώρα που έχασα τον twrp που φόρεσα την αγγλοκινεζικη πρέπει μέσω Fastboot να το ξανά βάλω??? Και κάτι ακόμα την stable 8 μόνο μέσω Fastboot μπαίνει η και μέσω στου updater?
Sent from my MI MAX using Tapatalk -
Ναι για twrp πρέπει αν το περάσεις μέσω fastboot πάλι!! Λογικά θα περνάει και από updater! Καλύτερα όμως μέσω twrp γιατι λενε οτι καλο ειναι να κανεις και factory reset! Μπορείς βέβαια να δοκιμάσεις και να δεις τα αποτελέσματα!
-
lallas.gr, στον οδηγο, δεν ανοιγει το spoiler. Αν θες ανεβασε εδώ την φωτο, ΔΕΝ υπαρχει βιασυνη, Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi Max PRO 64GB/128GB (Για πρώτη φορά) ,,,
-
Ανοίγει απλά δεν έχει κάτι μέσα γιαυτό δεν βλέπεις..δεν κατάφερα να αφαιρέσω το διπλό spoiler γιαυτό το άφησα έτσι!!
-
Δεν θα το πιστεψεται, το φιλτρο smartscreen, εμποδιζει το κατεβασμα της ρομ, Ενώ το εχω απενεργοποιησει. Επιχειρησα να το κατεβασω με το κινητο, αλλα εχανε επαφη, και υπαρχει περιπτωση Να λειπει καποιο αρχειο. καποια λυση; είναι η 2η φορα που το κανει. η 1η με το αρχειο mi flash(~),,,, Τελικα το κατεβασα από αλτ Καναδα.
-
-
Θα επιχείρησω να φλασαρω την Ελληνική ρομ. Αν κάτι πάει στραβά, από recovery mode, Αν διακοψω το φλασ, πως θα κάνω restart το κινητό, δηλ ποια πλήκτρα πρέπει να πατήσω;;; Να επιλέξω ρομ Ελληνική την stable, or, developer ;;;
-
Μου ζητησε κωδικο ξεκλειδώματος, και δεν πετυχε το φλασαρισμα. δυστυχως.
-
Τι ακριβως σου έβγαλε. Εκεί που σου έβγαλε ότι είναι κλειδωμένο αν εσερνες τα βελάκια δεν ξεκλειδωνει? Σίγουρα κατεβασες την σωστή ρομ?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
εσειρα τα βελακια, εκανα τα wipe, αλλα πατουσα το back, και το αριστερο βελακι, δεν μου εβγαζε το αρχικο μενου, παρα μονο το reboot, το οποιο και πατησα και προφανως κολλησε το κινητο, δειχνει μονο το mi. Και επειδή είναι Σαββατοβραδο, να το κοιτάξουμε από Δευτερα. Μια μονο απαντηση.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα