Αν δεν είμαι λάθος μόνο οι εφαρμογές. Για να στο κανω πιο ξεκάθαρο. Όταν επαναφέρεις από το Mi Cloud backup τότε πρέπει να στήσεις όλες τις εφαρμογές από την αρχή πλήρως!

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΚαμιά σχέση με το Redmi Note 2, πολύ καλύτερη αυτονομία το Mi Max (τουλάχιστον διπλάσια). Το παρακάτω SOT είναι μετά από 3 μέρες αναμονής. Xρήση: browsing με τον Chrome μέσω WiFi και βίντεο στο Youtube.Ο/H conktr23 έγραψε:
παιδια απο μπαταρια τι λεει ? εχω ενα redmi note 2 και σκεφτομαι να το δωσω για να παρω το mimax.
Ο/H delapo έγραψε:
καλησπέρα σε όλους. Επειδή θέλω να παραγγείλω το mimax από vickmall, μου δίνει επιλογή να έρθει με official rom (αγγλικά + κινέζικα) ή να περάσουν multilanguage + playstore. Τι προτείνετε σαν καλύτερο, δεδομένου ότι όταν με το καλό παραλάβω, λογικά θα θέλω να περάσω την ελληνική?
Επίσης μιας και είμαι νέος xiaomiτης αν έχω καταλάβει σωστά, η διαδικασία μόλις παραλάβω είναι η εξής:
τα έχω καταλάβει σωστά???
- τσεκάρω αν είναι κλειδωμένος ο bootloader
- κάνω αίτημα για ξεκλείδωμα
- ξεκλειδώνω τον bootloader
- φλασάρω την ελληνική rom στη συσκευή
- στο ενδιάμεσο ίσως χρειαστεί να εγκαταστήσω drivers για windows10
οκ, ελπίζω να τα κάνω σωστά, αν και απ`ότι βλέπω εδώ μέσα υπάρχει πλήρης υποστήριξη, οπότε...!!!Ο/H NasDriver έγραψε:
Official, μόνο Αγγλικά-Κινέζικα
Το τελευταίο το κάνεις πρώτο