Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)

• Mi-MAX
    • Δεν εχω καταλαβει πραγματικα. :P
      Παρ'ολα αυτα, αυτη τη στιγμη η συσκευη ειναι αριστη.
      Με ξενιζει λιγο το λειτουργικο γιατι προερχομαι απο σειρα nexus.
      Εβαλα τον google now launcher, αλλα εκτος του οτι τα εικονιδια ειναι τεραστια, η σχεδιαση του miui μαρεσει πλεον περισσοτερο, ειδικα με τα παστελ χρωματα.

Αγορασα επισης εναν φορτιστη blitzwolf για γρηγορη φορτιση που κανει αυτο που πρεπει και μια θηκη σαν αυτη
      Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com

η οποια για τα αστεια λεφτα της ειναι αριστη. Μπροστα εβαλα γυαλι IWANTMI το οποιο κλασσικα φτανει ως το μαυρο bezel της οθονης και δεν την καλυπτει ολη.
      Αν καποιος θελει μια φλιπ θηκη με παραθυρο, χρωματος χρυσου/μπεζ αχρησιμοποιητη στο κουτι της με 10 ευρω (μεταφορικα δικα μου) ας με ειδοποιησει μιας και δεν θα τη χρησιμοποιησω, ηταν δωρο με το τηλεφωνο.
    • γεια σας παιδια και απο μενα...ειχα το redminote 2 το εδωσα λογω μπαταριας και παρειγγειλα το mi max 3/32 με official stable china rom...σε περιπτωση που μου ερθει με πειραγμενη μουλτι απο το κινεζομαγαζο πως μπορω να περασω την official stable china? διαβασα το αρθρο και βρηκα 2 οδηγους στα αγγλικα και δεν καταλαβα τιποτα σαν ασχετος και με οχι καλη γνωση αγγλικων και τωρα μπερδευτηκα πιο πολυ μη ξεροντας τι κανω σε περιπτωση που ερθει με unofficial... συγνωμη για την αγνοια μου αλλα μηπως μπορειτε να μου πητε τι να κανω σε αυτην την περιπτωση γιατι δεν βγαζω μονος μου ακρη?σας ευχαριστω προκαταβολικα.
    • Ο/H spiross4 έγραψε:

γεια σας παιδια και απο μενα...ειχα το redminote 2 το εδωσα λογω μπαταριας και παρειγγειλα το mi max 3/32 με official stable china rom...σε περιπτωση που μου ερθει με πειραγμενη μουλτι απο το κινεζομαγαζο πως μπορω να περασω την official stable china? διαβασα το αρθρο και βρηκα 2 οδηγους στα αγγλικα και δεν καταλαβα τιποτα σαν ασχετος και με οχι καλη γνωση αγγλικων και τωρα μπερδευτηκα πιο πολυ μη ξεροντας τι κανω σε περιπτωση που ερθει με unofficial... συγνωμη για την αγνοια μου αλλα μηπως μπορειτε να μου πητε τι να κανω σε αυτην την περιπτωση γιατι δεν βγαζω μονος μου ακρη?σας ευχαριστω προκαταβολικα.

Φίλε μου χωρίς να είμαι ο πλέον ειδικός θα σου απαντήσω ότι μου είχαν απαντήσει τα παιδιά εδώ όταν είχα κάνει μια ανάλογη ερώτηση όταν περίμενα το τηλ. Περίμενε να έρθει, να δεις τι ακριβώς rom θα φοράει και μετά θα αποφασίσεις τι θα γίνει, για τα πάντα υπάρχουν αναλυτικοι οδηγοί τι θα κάνεις και ότι και να ρωτήσεις θα σε βοηθήσουν εδώ να βρεις την άκρη ;)

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H spiross4 έγραψε:

γεια σας παιδια και απο μενα...ειχα το redminote 2 το εδωσα λογω μπαταριας και παρειγγειλα το mi max 3/32 με official stable china rom...σε περιπτωση που μου ερθει με πειραγμενη μουλτι απο το κινεζομαγαζο πως μπορω να περασω την official stable china? διαβασα το αρθρο και βρηκα 2 οδηγους στα αγγλικα και δεν καταλαβα τιποτα σαν ασχετος και με οχι καλη γνωση αγγλικων και τωρα μπερδευτηκα πιο πολυ μη ξεροντας τι κανω σε περιπτωση που ερθει με unofficial... συγνωμη για την αγνοια μου αλλα μηπως μπορειτε να μου πητε τι να κανω σε αυτην την περιπτωση γιατι δεν βγαζω μονος μου ακρη?σας ευχαριστω προκαταβολικα.
      Διάβασε και αυτόν εδώ τον οδηγό Πρώτο Βήμα Μόλις Αγοράσεις Xiaomi
    • τελικά το mi max υποστηρίζει quick charge 2.0 ή quick charge 3.0???
      Σύμφωνα με το site της qualcomm, το mi max συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τα qc 3.0, αλλά δεν ξεκαθαρίζει αν εννοεί αυτά με τον 650 ή τον 652. Εγώ έχω το 32gb (650) και άκρη δεν έχω βγάλει ακόμα...
    • Διαφήμιση
    • το 3/64 με τον 652 υποστηριζει qc 3 , χωρις να το εχω δοκιμασει μιας και περιμενω απο μερα σε μερα τον φορτιστη. Tτωρα διαβαζα οτι και το 3/32 με τον 650 υποστηριζει qc3
      Images
      • Screenshot_34.png

9,02 kB, 717×153, viewed 70 times
    • Για δοκίμασε και πες μας...
      Το χει δοκιμάσει κανείς; Έχεις διαβάσει κάτι αντίστοιχο;
      Και το rn3pro(650) λέει ότι υποστηρίζει αλλά δεν...

• οταν ερθει ο φορτιστης θα ενημερωσω, παντως απ οτι διαβαζω δουλευει αλλα μονο με γνησιο καλωδιο, δλδ ολοι λενε οτι τους δουλεψε μονο με το καλωδιο που ειχε μεσα η συσκευασια του τηλ.
      Images
      • Screenshot_35.png

50,66 kB, 849×158, viewed 83 times
    • Εχω παραγγειλει εναν blitzwolf τον οποιο χρησιμοποιησα, το 4/128 μπορω να επιβεβαιωσω οτι υποστηριζει qc 3.0, οπως ειμαι σιγουρος οτι υποαστηριζεται και απο τον 650. Συνολικα ολη η σειρα πρεπει να φορτιζει με qc 3.0.

Κοιταξτε επισης εδω:

quick-charge-device-list.pdf

Eπισης ο 650 με usb tester ειδα να γραφει 6.8-7V στο βιντεο, οποτε υποστηριζει.
      Δειτε στο 12.50 περιπου.

Τελος το καλωδιο, δεν εκανε καμια διαφορα σε εμενα.
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα την παρέα. Επειδή διαβάζω αρκετά καλά πράγματα ψήθηκα και γω. Μιας και δε θέλω να μπλέξω με τελωνεία και να το πάρω γρήγορα θα προτιμούσα από Ευρωπη (EU Warehouse). Ποιο μαγαζί μου προτείνετε και τι να ζητήσω από rom? Σκέφτομαι να πάρω στο γιο μου το 3/64 και σε μένα το 3/32.