Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)

• Mi-MAX
    • Ο/H kingdragon έγραψε:

Καλησπέρα την παρέα. Επειδή διαβάζω αρκετά καλά πράγματα ψήθηκα και γω. Μιας και δε θέλω να μπλέξω με τελωνεία και να το πάρω γρήγορα θα προτιμούσα από Ευρωπη (EU Warehouse). Ποιο μαγαζί μου προτείνετε και τι να ζητήσω από rom? Σκέφτομαι να πάρω στο γιο μου το 3/64 και σε μένα το 3/32.
      Honorbuy.com φιλε. Ερχεται σε 2-4 μερες .......
      Κώστας
      Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
      Think different, think macuse.net
    • Σε ανάλογο προβληματισμό, μου είχαν συστήσει το honorbue, είναι στην Ιταλια, πήρα το 3/64, κάνει 2 μέρες να έρθει, σε εμένα έκανε 5 μέρες, ρομ developer, πολύγλωσση, έχει τα Ελληνικά, πέρασα κάθε αυτού Ελληνική ρομ, από αυτό εδώ το σάιτ, Και τότε, όταν το πήρα, δεν είχε επιλογή για ρομ,, έχει το vickmall αυτήν την επιλογή,, και ψάχνοντας στην αναζήτηση google, είχα βρει και άλλα μαγαζιά στην Ευρωπη, Κανένα δεν ειναι αντιπροσωπεία. Από Ιταλια να το πάρεις,,, ή,,,, vickmall,. geekbuying,, . Για να ξέρω, τι θα πλήρωνα άνοιξα λογαριασμό, και έκανα ημιτελή, εικονική παραγγελία,,,,, δεν την ολοκλήρωσα,,, 39. δολλάρια Ταχυδρομικά έξοδα με DHL,. Ενώ από Κινα, Μόνο με απλό ταχυδρομείο, Σιγκαπουρης Ολλανδικό, δεν περνάνε τελωνείο. Το αντίθετο με courier από Κινα, περνάνε Όλα τελωνείο. Υπολόγισε μετά από 25 μέρες θα τα έχεις, δεν ξέρω αν μπορέσει να παρακάμψεις τα capital controls.
    • Λοιπον να πω εγω που τελικα το πηρα απο vickmall. Ουτε geekbuying ουτε τιποτε, μονο vickmall. Η συσκευη ηρθε σε λιγοτερο απο 20 μερες (20/7/16 παραγγελια, 5/8/16 παραλαβη στη Θεσσαλονικη). Αρα 15 μερες. Μπροστα στη διαφορα τιμης, γιατι και γω σκεφτομουνα το honorbuy, δεν το συζηταω. Ζητας να σου το στειλουν με επισημη ΑγγλοΚινεζικη ROM, ωστε να μπορεις να βαλεις ευκολα την Ελληνικη απο εδω μεσα, ζητας να σου στειλουν και κανενα δωρακι (εγω ζητησα headphones, μια και δεν εχει μεσα στη συσκευασια), κανεις λογαριασμο και αιτηση στο en.miui.com για ξεκλειδωμα του bootloader, και μετα περιμενεις. Και ενημερωτικα, δεν εχεις προβλημα με τα Capital Controls. Οταν με το καλο καταφθασει (η συσκευασια αποστολης ειναι μακραν η καλυτερη, αλλα και το after sales support) τοτε ακολουθεις τους οδηγους για τη διαδικασια εγκαταστασης της Ελληνικης ROM, και εισαι ΑΡΧΗΓΟΣ. Αυτα τα ολιγα απο μενα :P
      Κώστας
      Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
      Think different, think macuse.net
    • Διαφήμιση
    • Ειναι γεγονός, στα διάφορα site, γράφουν για το vickmall, είναι πολύ αξιόπιστο, έτσι γράφουν. Τα υπόλοιπα Κινέζικα, σαφώς έχουν ρίσκο.
    • Πέμπτη παρήγγειλα από honorbuy και το πήρα Σάββατο, στα Χανιά μιλάμε τώρα, vickmall, geekbuing είναι πολύ αξιόπιστα site όπως αξιόπιστο είναι και το gearbest που έχω κάνει δεκάδες αγορές. Από Κίνα αν παραγγειλεις με συστημένο 99%δεν θα περάσει τελωνείο αλλά κανείς δε μπορεί να σου εγγυηθει ότι δεν θα είσαι στο 1%.Εσύ αποφασίζεις.

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Περασα την σημερινη την ρομ, ΔΕΝ δουλευει σωστα το τηλεφωνο. Εσεις εχετε πρόβλημα με την καινουργια ρομ;;;;;;;;
    • Εγώ έχω σκοπό να την περάσω αύριο, τι κάνει δηλαδή;

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Πρωτα απολα δεν δουλευει το πληκτο power, δεν μπορω να κλεισω το τηλεφωνο, ουτε επανεκινηση, εχασε τον ηχο κλησης, η ταπετσαρια είναι μαυρου χρωματος, κληση κανει, και δεν γινονται εισερχομενες κλησεις. ΚΑΛΥΤΕΡΑ, περιμενε μεχρι αυριο, να πουν τις γνωμες τους και αλλα παιδια. Υποψιν δεν είναι η πρωτη φορα που περναω ρομ, και εγω θα το καθυστερήσω, να δω αν εχουν πρόβλημα και αλλα παιδια.
    • @sakis112 κάνε καμιά επανακίνηση και αν δεν στρώσει μπες στο twrp και κάνε wipe dalvik & cache..
      Δεν φταίει ρομ, κάποιο σκάλωμα στην εγκατάσταση έφαγε.

• Xiaomi Mi Max

Ειμαι με official αγγλοκινέζικη. Χθες την πέρασα OTA. Το τηλέφωνο ομορφυνε κι άλλο. Όλα πάνε ρολόι.

Sent from my MI MAX using Tapatalk
    • Χαίρετώ την παρέα! Μόλις το πήρα στα χέρια μου το mi max 3/32 σε χρυσό.. μεγάλο αλλά πολύ όμορφο!
      Σιμ έχω νάνο και έχω και κάρτα μνήμης. πως θα τις βάλω και τις 2? γίνετε? ή πρέπει να πάω να πάρω πιο μεγάλη σιμ για να χωράει στην υποδοχή 2?
      Μόλις το επεξεργαστώ θα επιστρέψω για επιπλέον ερωτήσεις.

Edit:
      Το άνοιξα χωρίς να βάλω ακόμα την κάρτα μνήμης. Βάζω screenshot από το κιν. από τις ρυθμίσεις καθώς και από όλες τις εφαρμογές που έχω
      Να πω ότι θέλω να είναι στα αγγλικά το κινητό και να παίρνει τις ενημερώσεις μόνο του γιατί πολλές φορές δεν έχω χρόνο να ασχολούμαι και έχω συνηθίσει και από άλλα κινητά τα αγγλικά.
      Ποιες εφαρμογές να κάνω απεγκατάσταση ή απενεργοποίηση χωρίς να πειράξω τίποτα.? αυτές με τα κινέζικα να τις βγάλω όλες?
      Σόρρυ για τις πολλές ερωτήσεις πρώτη φορά πήρα για μένα xiaomi και χρειάζομαι λίγη βοήθεια!
      Images
      • Screenshot_2016-08-20-17-20-23_com.android.settings.png

152,6 kB, 1.080×1.920, viewed 60 times
      • Screenshot_2016-08-20-17-44-11_com.miui.home.png

163,3 kB, 1.080×1.920, viewed 65 times
      • Screenshot_2016-08-20-17-44-18_com.miui.home.png

527,66 kB, 1.080×1.920, viewed 75 times
      • Screenshot_2016-08-20-17-44-32_com.miui.home.png

291,58 kB, 1.080×1.920, viewed 63 times
    • Διαφήμιση
    • Ο/H fotis_lyk έγραψε:

Το άνοιξα χωρίς να βάλω ακόμα την κάρτα μνήμης. Βάζω screenshot από το κιν. από τις ρυθμίσεις καθώς και από όλες τις εφαρμογές που έχω
      Να πω ότι θέλω να είναι στα αγγλικά το κινητό και να παίρνει τις ενημερώσεις μόνο του γιατί πολλές φορές δεν έχω χρόνο να ασχολούμαι και έχω συνηθίσει και από άλλα κινητά τα αγγλικά.
      Αυτή η ROM που έχει μέσα δεν είναι επίσημη αλλά πειραγμένη από το μαγαζί και δεν πρόκειται να πάρει OTA. Καλό θα ήταν να την αλλάξεις.
      Αφού δεν σε ενδιαφέρουν τα ελληνικά και θες να έχεις και OTA updates, νομίζω πως η καταλληλότερη ROM για εσένα είναι η επίσημη Global Stable.