Ναι μόνο αγγλικά και κινέζικα έχει. Είχα και άλλα κινητά με αγγλικά. δεν έχω πρόβλημα σε αυτό. Play store όχι δεν έχει. κάπου είχα δει έναν οδηγό αλλά δεν τον βρίσκω τώρα αν μπορείς κάποιος ας βοηθήσει για να το βάλω!Ο/H sakis112 έγραψε:
Αν δεν κανω λαθος, εχει μονο Αγγλικα, Κινεζικα;;; play store tis google εχει;;;; Αν ξερεις καλα Αγγλικα, είναι πολλοι αυτοι που εχουν Αγγλικα στα κινητα τους.Ο/H fotis_lyk έγραψε:
Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. λέω να την δουλέψω λίγο και ίσως πάω μετά για ελληνική.Ο/H geoanto555 έγραψε:
Πήρες την νέα ρομ Miui 8 .. Παίρνει αναβαθμίσεις ναι..
Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)
- Mi-MAX
-
-
-
Ο/H sakis112 έγραψε:
-
Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα,,, σημαντικό είναι να κατεβάσες το play store,,,, για τις εφαρμογές σου κλπ. Πρόσεξε τώρα: υπάρχει μία περίπτωση να μην λαμβάνει τα gmail,,, νομίζω λέγεται συγχρονισμός,,, με wifi δεν υπάρχει πρόβλημα,,, αλλά όταν είσαι έξω, από το δικτυο,,, αυτό να το παρατηρήσεις κλπ και Καλοριζικο.
-
Ο/H sakis112 έγραψε:
-
Τις επαφές από google δεν μπορώ να τις συγχρονισω στο κινητό. Γιατί έτσι;
-
Εκτος απο το google contacts, εχεις εγκαταστησει και το google contacts sync?
Aν οχι, το χρειαζεσαι, οπως και το calendar χρειαζεται το calendar sync.
Aν ναι, τοτε πηγαινε στα permisions και δωστου τα ολα.
Μετα στο google account στο settings και δες αν εχεις πεδιο contacts το οποιο ειναι ατικαριστο.
Πατα sync η sync all.
Μετα πηγαινε στην εφαρμογη, ανοιξε τη, πηγαινε στο contacts to display, διαλεξε το λογαριασμο που θες να συγχρονιστει για να δεις αν τα κατεβασε. -
ευχαριστώ. Επειδή είμαι στη δουλειά δεν έκανα αυτόν τον τρόπο καιβκατεβασα μια εφαρμογή από στορε με την οποία έκανα συγχρονισμό και μάλιστα σβήνοντας την εφαρμογή οι επαφές έμειναν στην στοκ εφαρμογή πήρε δηλαδή δικαιώματά. Χωρίς να έχω τα παραπάνω που ανέφερες. Σορρυ μια ερώτηση ακόμα καθώς ακόμα το στήνω το κινητό. Έχω βάλει applock για το messenger και το Viber αλλά αν τα ξεκλειδώσω μια με αποτύπωμα τα κλείσω μετά μπαίνει κατευθειαν στις εφαρμογές χωρίς αποτύπωμα. Τι κάνω λάθος;
-
Ο/H fotis_lyk έγραψε:
Έχω βάλει applock για το messenger και το Viber αλλά αν τα ξεκλειδώσω μια με αποτύπωμα τα κλείσω μετά μπαίνει κατευθειαν στις εφαρμογές χωρίς αποτύπωμα. Τι κάνω λάθος;
-
Άλλη μία ερώτηση. Κατέβασα το mx player και μου δείχνει λάθος τους υπότιτλους. Παίζει ρόλο που είναι μεγάλη η οθόνη. Σε όλα τα άλλα κινητα έπαιζε κανονικά από την αρχή.
-
Ο/H fotis_lyk έγραψε:
Άλλη μία ερώτηση. Κατέβασα το mx player και μου δείχνει λάθος τους υπότιτλους. Παίζει ρόλο που είναι μεγάλη η οθόνη. Σε όλα τα άλλα κινητα έπαιζε κανονικά από την αρχή.
Εάν στο δείχνει με μεγάλα κενά μεταξύ των χαρακτήρων τότε πιθανότατα φταίει η γραμματοσειρά συστήματος που έχει η αγγλοκινέζικη ROM.
Πρέπει να κατεβάσεις κάποια άλλη γραμματοσειρά όπως Helvetical ή Zegoe -
εχω και λειτουργών το Mi max καμία 10αρια μέρες. Γενικές εντυπώσεις πολύ καλές, όμως έχω μερικά θέματακια. Καταρχάς φοραω την 7.5 stable GTV. Τώρα, για παράδειγμα ανοίγω το fb και δεν ενημερώνεται, δλδ κολλάει στα ίδια που είχα δει πριν 2-3 ώρες. Επίσης σε κάποιες άλλες εφαρμογές πχ eradio, βγαζει μνμ ότι προέκυψε σφαλμα και μου βγάζει να στείλω αναφορά στη xiaomi. Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοια περιστατικά???
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα