χίλια ευχαριστώ φίλε.Ο/H panospc έγραψε:
Εάν στο δείχνει με μεγάλα κενά μεταξύ των χαρακτήρων τότε πιθανότατα φταίει η γραμματοσειρά συστήματος που έχει η αγγλοκινέζικη ROM.
Πρέπει να κατεβάσεις κάποια άλλη γραμματοσειρά όπως Helvetical ή Zegoe
Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)
- Mi-MAX
-
-
λοιπόν επιστρέφω με λίγες ερωτήσεις επειδή μου ήρθε πριν το μήνυμα από xiaomi για ξεκλείδωμα. Να πω καταρχάς ότι τώρα έχω stable ROM version 8.0.1.0.
Έχω στήσει το τηλέφωνο στα μέτρα μου Και δεν με πειράζουν τα αγγλικά.
Έχω όμως θέμα με κάποιες κινεζικές εφαρμογές που μου πετάνε που και που ειδοποιήσεις όπως επίσης με το ότι έχει προεπιλεγμένες εφαρμογές το δικό τους store και browser. Αυτά μπορώ κάπως να τα αλλάξω με την ήδη υπάρχουσα Ρομ η θα πρέπει να πάω σε ελληνική για να μην έχω καθόλου κινεζικές εφαρμογές και τέτοια; -
Ο/H fotis_lyk έγραψε:
λοιπόν επιστρέφω με λίγες ερωτήσεις επειδή μου ήρθε πριν το μήνυμα από xiaomi για ξεκλείδωμα. Να πω καταρχάς ότι τώρα έχω stable ROM version 8.0.1.0.
Έχω στήσει το τηλέφωνο στα μέτρα μου Και δεν με πειράζουν τα αγγλικά.
Έχω όμως θέμα με κάποιες κινεζικές εφαρμογές που μου πετάνε που και που ειδοποιήσεις όπως επίσης με το ότι έχει προεπιλεγμένες εφαρμογές το δικό τους store και browser. Αυτά μπορώ κάπως να τα αλλάξω με την ήδη υπάρχουσα Ρομ η θα πρέπει να πάω σε ελληνική για να μην έχω καθόλου κινεζικές εφαρμογές και τέτοια;
Εγώ θα σου πρότεινα να πας στην Ελληνική, να γλυτωσεις και τις κινεζιες και τα πάντα. Απροβληματιστη ρομ και έχω βρει την ησυχία μου εγώ προσωπικά, είχα βαρεθεί να διαβάζω κινέζικα μέχρι να την αλλάξω :p
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παιδιά τα φωτα σας. Έχω πάρει την 8.0.1.0 stable αγγλοκινεζική. Σήμερα ξαφνικά κάποιες εφαρμογές δεν ανοίγουν ή καθυστερουν υπερβολικά. Η αρχή έγινε με το dropbox το οποίο έκανα clear cache και data και πάλι ομως όταν το τρέχω αργεί πολύ να μου δείξει το login screen.
Μετά η camera ενώ ανοίγει δεν βγάζει φωτογραφίες και δεν μου δείχνει το κυκλακι με το focus. Πατάω στο κυκλακι shortcut του Gallery και δεν μου ανοίγει .
Το Gallery κολλάει αλλά δεν έχει clear cache και clear data option. Επιπρόσθετα κάποιες φωτογραφίες από πριν να γίνουν όλα αυτά δείχνουν corrupted δηλαδή το thumbnail φαίνεται αλλά οταν μπεις στο preview ειναι γκρι στο μεγαλύτερο ποσοστό της.
Πες τε μου καμμια ιδεα πως μπορω να το αντιμετωπισω. Ειμαι διακοπές και δεν εχω πολλές δυνατότητες. Δηλαδή εάν κάνω full reset μετα χρειαζομαι πολλα mb για να το στησω αφου εχω πολλα σε cloud. Ειμαι με εργοστασιακο recovery και δεν μπορώ να κάνω wipe τα cache.
Φοβάμαι μήπως έχει πρόβλημα η sd μου. Κανένα app καλό για μη καταστρεπτικο έλεγχο ξέρουμε ?
Καλημέρα και ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Sent from my MI MAX using Tapatalk -
Αν πιστεύεις ότι έχει πρόβλημα ή Sd βγάλε την και δες πως θα πάει η συσκευή.
-
Αυτο εχω κάνει με unmount και το τηλεφωνο φαινεται να παιζει κανονικα. Πως μπορω να την τσεκαρω εαν εχει προβλημα? Με scan kai fix μεσω windows 10 θα φτιάξει? Υπαρχει καμμια εφαρμογη που να μου δειχνει την κατασταση της και να κανει repair εαν γινεται?
Τελικα η καρτα φταίει. Σιγα μην εφταιγε η miui. Την καρτα την ειχα φορμαρει σε fat32 λογω miui. Τωρα εχει μεινει φυτο. Ουτε σβηνονται τα αρχεια της ουτε φορμαρεται με οσα προγραμματα εχω δοκιμασει. Παμε για αλλη.
Ερωτηση με την miui 8 παιζει μια καρτα σε exfat η οχι ακομα?
-
Οχι ευτυχώς πρόλαβα κ την αντέγραψα στο σκληρό του λαπτοπ. Μόνο καμμία 10αρια φώτο που ειναι κατεστραμμενες.
γιατι μου αλλαζει ο τυπος δικτυου σε iwlan απο 2G η 3G που επιλεγω?
ειναι χαρακτηριστικο?
κερδιζω κατι σε σημα γιατι νομιζω οτι παρολο που λεει 4G πολλες φορες η ποιοτητα του σηματος εχει να κανει με την πραγματικη ληψη -
Letv Le Max Pro X910 Snapdragon 820 4GB 64GB Android 6.0 4G LTE, Αν μου επιτραπει: από το συγκεκριμενο μαγαζι εχει αγορασει καποιος; είναι αξιοπιστο; τα κινεζομαγαζα το εχουν 660 ευρω. Πρόκειται για την συσκευή Letv le max pro x910,
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα