Sure
Μόλις ελυσα το screenshot εβγαλα τον ηχο
Το 2 με ]καιει
Μόλις ελυσα το screenshot εβγαλα τον ηχο
Το 2 με ]καιει
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣτην εγκατασταση Ελληνικης ρομ, γραφει ρητα, οτι δεν εγκαθιστουμε το superSU , γιατι θα χαλασει η ρομ, επειδή είναι pre roοter .. (με το superuser ) κατι τετοιο.Ο/H panospc έγραψε:
Κατεβάζεις το SuperSU και το κάνεις εγκατάσταση μέσω του TWRPΟ/H sakis112 έγραψε:
Εχει κάνει κάποιος root sto mi max; Ή διαδικασία;;
Παλιοτερα, οταν συνδεσα το κινητο, με το mi phone, εκανε αναβαθμιση σε Αγγλοκινεζικη ρομ!!!, προσεξε μην χασεις τα ΕλληνικαΟ/H george kiria έγραψε:
αγαπητοι φίλοι
1)το mi phone δεν συνδέεται με το τηλέφωνο μου γράφει το τηλ θέλει αναβάθμιση
2)υπάρχει ρύθμιση από ποια sim φεύγουν τα μυνήματα?
3)είμαι στην τελευταία έκδοση της ελληνικής ρομ είμαι και δεν δουλεύει το screenshot με τα τρία δάχτυλαχ
Αυτό είναι το καλύτερο...για να βάλεις μετά την ΕλληνικήΟ/H takis19821982 έγραψε:
original packing box,,Language only English,Chinese,no google play store or Google Service
Τα 2/16 και 3/32 φοράνε την ίδια ρομ γιατί έχουν τον ίδιο επεξεργαστή snapdragon 650. Άρα η διαδικασία είναι ακριβώς η ίδια.Ο/H takis19821982 έγραψε:
Ευχαριστω πολυ.Aπο καμερα ειναι οκ το κινητο?Tα τελευταια μου κινητα ηταν letv x620 mi4c Kai Meizu mx5.to meizu mx5 παροτι ειχε 21 mp Sony IMX220 camera ειχε την χειροτερη απο ολα.Νομιζω πως h camera του mi max ειναι καπως χειροτερη απο αυτα.Λογικα θα αγορασω την 2gb ram 16 gb λογω τιμης 153 ευρω περιπου.Και θα παρω την αγγλοκινεζικη version για να βαλω μετα την ελληνικη..Αποτι βλεπω στο forum εχει Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi Max 32GB (Για πρώτη φορά) οχι για τη Vesion 2 gb ram 16 gb pου θα αγορασω εγω.Αυτην θα περασω και εγω οταν μου ερθει το κινητο?Ευχαριστω και παλι
Εάν ήρθε με τη ROM που δείχνει το screenshot, σημαίνει πως ξεκλείδωσαν τον bootloader για να την περάσουν.Ο/H Leroy έγραψε:
Καλησπέρα μόλις παρέλαβα το δικό μου και θα ήθελα να ξεκλειδώσω τον bootloader, μπορώ να το κάνω με αυτήν την ρομ που φοράει;