Αυτο εκανα βγαζει error
Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)
- Mi-MAX
-
-
@soctap έπρεπε να κάνεις wipe->format data
Μετά reboot recovery
Και τέλος install μέσω sideload ή OTA USB
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H lallasgr έγραψε:
@soctap έπρεπε να κάνεις wipe->format data
Μετά reboot recovery
Και τέλος install μέσω sideload ή OTA USB
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H soctap έγραψε:
Την rom την εχω στη εξωτερικη καρτα sd παιζει ρολο αυτο; Εκανα format system data ολα γενικως δεν θα επρεπε;
-
Ο/H panospc έγραψε:
Ο/H soctap έγραψε:
Την rom την εχω στη εξωτερικη καρτα sd παιζει ρολο αυτο; Εκανα format system data ολα γενικως δεν θα επρεπε;
-
Όταν κανείς format κάνεις μετά ένα reboot to recovery για να διαβάσει το twrp σωστά τα partitions εκ νέου. Κάνοντας επίσης φορμάτ χάνονται τα πάντα. Δεν ήξερα ότι είχες as αλλιώς θα σου έλεγα να κάνεις από εκεί install τη ρομ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H panospc έγραψε:
Ο/H g47 έγραψε:
Στην chinese/english stable εχουμε καποιο προταση γραμαμτοσειρας η οποια δεν εχει προβλημα με το facebook?
Βλεπω να κοβει καποια γραμματα και να εχει και μεγαλυτερα κενα.
Αν καποιος εχει βρει μια που δουλευει ας στειλει ενα screenshot με το ονομα.
Αν δεν υπάρχουν, τότε πρέπει να κατεβάσεις από εδώ την Zegoe και να την κάνεις import
MIUIFont-Zegoe_Regular.zip?dl=1
Πριν την κάνεις import, θα πρέπει με το Mi Account σου να γραφτείς ως designer στο MIUI Theme Designer Station
γιατί αλλιώς δεν σε αφήνει να βάλεις γραμματοσειρά που έχεις κατεβάσει εκτός store.
Μόλις πάρεις έγκριση, μπορείς να κάνεις import την παραπάνω γραμματοσειρά.
-
Ο/H sakis112 έγραψε:
Εκανα εγγραφή στο σάιτ της Xiaomi, ως designer, κατέβασα την γραμματοσειρά της zegoe, την αντέγραψα στην microSD, αλλά κάνω import,. και δεν βλέπει το κινητό το αρχείο mtz. Κάποια γνώμη;;;;;
Κατεβάζεις και αποσυμπιέζεις το zip, περνάς το mtz αρχείο στο τηλέφωνο, πηγαίνεις στα θέματα που έχεις κατεβάσει, τέρμα κάτω έχει ένα κουμπί που λέει import, το πατάς και επιλέγεις το mtz αρχείο που πέρασες πριν. -
-
-
-
Η miui εχει ενσωματωμένο call recorder και λυτουργει πολύ καλα.
Σβήσε το λινκ γιατι απαγορεύετε από τους κανονισμούς του φορουμ.Μπορεις να αναφέρεις το κατάστημα.
Από οπου και να το παρεις θα το ζητήσεις με official rom.Το κατάστημα δεν το ξερω.You may think you can fly - but you better not try
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα