Λοιπον, αυτό που βλέπεις, θεματα, wallpaper, ringtones, είναι σωστο. ΔΕν το ανεβασα γιατι φαινεται ο κωδικος μου. Πατα στα θεματα, επελεξε το αρχειο mtz, (εισαγωγή από καρτα microSD), εξυπακούεται ότι είναι αρχειο mtz, για την γραμματοσειρά!!!!, υπαρχει περιπτωση να μην το βλεπει το κινητο κλπ, και μπες στις ρυθμισεις Οθονη>> γραμματοσειρά, μηπως το εχει εμφανιση. ΥΠΟΨΙΝ, εγω, πρωτα ελαβα email, apo xiaomi, και μετα αλλαξα την γραμματ. Από ότι ξερω, αν δεν παρεις το email, δεν μπορεις να περασεις γραμματ. εκτος play store. περιμενε 3 μερες, εμενα μου απαντησαν.
Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)
- Mi-MAX
-
-
Ο/H duc έγραψε:
και όπως είπα σε εμένα δεν υπάρχει το οθόνη/γραμματοσειρά αλλά το προβολή/οθόνη/γραμματοσειρά συστήματος που το μόνο που αλλάζει είναι στην υπάρχον γραμματοσειρά μόνο το μέγεθος.
-
για κάτι πρόχειρο,,, από το play store,,. κοίταξε το big font.
-
Ο/H panospc έγραψε:
Ο/H duc έγραψε:
και όπως είπα σε εμένα δεν υπάρχεικάτι οθόνη/γραμματοτηλέφωνο σε λεπκάρτα που έχω ρο λλά το προβολή/οθόνη/γραμματοσειρά συστήματος που το μόνο που αλλάζει είναι στην υπάρχον γραμματοσειρά μόνο το μέγεθος.
Εντάξει το έλυσα το θέμα με τη βοήθεια ενός άλλου παιδιού ακολουθούντας τον οδηγό να αλλάζω τη γραμματοσειρά του τηλεφώνου με ένα απλό βήμα, ήταν υπερβολικά απλό, μα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έπρεπε να το κάνω όλο αυτό εγώ από μόνος μου. Γιατί δεν υπάρχει ως επιλογή Στο μενού του τηλεφώνου μου.
Εδώ ο οδηγός και δεν χρειάζεται, τουλάχιστον σε εμένα κανένας κωδικός.... Πλέον αλλάζει η γραμματοσειρά.
How to Change Font Style in Xiaomi MIUI 8 without Root - Tech Sarjan
και από εδώ κατεβάστε όσες γραμματοσειρές θέλετε, αποθηκεύσετε της και στο τηλέφωνο και μετά πηγαίνετε θέματα πάνω αριστερά Στο προφίλ και κάνετε της import.
MIUI Fonts by gianton - Themes - Xiaomi MIUI Official Forum
Και μια ερώτηση ακόμα για όσους ξέρουν, παρατήρησα το εξής. Μόλις βάλω το τηλέφωνο σε λειτουργεία πτήσης και μετά το ενεργοποιήσω δεν μου ανοίγει τα δεδομένα, και πρέπει να ενεργοποιήσω την δεύτερη κάρτα που έχω μέσα για να ανοίξουν τα δεδομένα. Γνωρίζει κάποιος κάτι; -
duc.. το λινκ δεν δουλεύει. Παράκληση δώσε το λινκ..
-
-
Ο/H sakis112 έγραψε:
duc.. το λινκ δεν δουλεύει. Παράκληση δώσε το λινκ..
-
-
Δεν χρειάζεται να το κανεις αυτό Γιάννη, δες λιγο πιο πάνω πως το έκανα εγώ...είναι πανέυκολο.
-
αρχικα, εφτιαξα τον λογαριασμό με chrome, για να έχω την μετάφραση. Γράφει προαιρετικό, ξετσεκαρισε, και περιμένε 3 μέρες περίπου, μπορεί και 4, για να σου στείλουν το email.
-
Καλημερα στις ρυθμίσεις από το Quickshortcut Maker, στο settings, δεν μπορώ να βρω , το settings για το font, για να το μετονομασω κλπ. Αποτέλεσμα σταματάει ή διαδικασία. Κάποια γνώμη;
-
Θανάση που κολλάς, είναι εύκολο. Θα το βρεις σαν Fonts ή γραμματοσειρά.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα