καλα την 6.10 βρηκες να περασεις;κατεβασε την προηγουμενη σε fastboot
Sent from Mi Max Helium Perfomance
Sent from Mi Max Helium Perfomance
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕλληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8Ο/H fotis_lyk έγραψε:
Γεια σας. έχω ένα θεματάκι. είμαι με τις ελληνικές ρομ και πριν 2 βδομάδες που αναβάθμισα στην 6.9.29. άρχισε να μου δημιουργεί πρόβλημα στα widget. έπρεπε να μπω πρώτα στην εφαρμογή για να δουλέψουν. πχ στον καιρό στο whats up και μερικά όπως το sofascore και το tv show δεν δούλευαν ούτε έτσι. αναβάθμισα σήμερα στην 6.10.13 αλλά το πρόβλημα συνεχίζει.. καμιά πρόταση?
Καλημέρα, το ποστ μεταφέρθηκε εδώ...ανέβασε μία φώτο αυτά που δείχνει στο about phone για αρχήΟ/H barnet έγραψε:
Παιδια καλημερα ειμαι κατοχος καινουργιου xiaomi mi max 32g,και το ανοιξα χωρις καρτες σιμ και δεν ειχε ελληνικα.τι κανουμε?
απο ότι ξέρω, για το 3/32,. Υπάρχει κινέζικη ρομ, που έχει πλήρως Ελληνικά. Ψαξτο.Ο/H barnet έγραψε:
Παιδια καλημερα ειμαι κατοχος καινουργιου xiaomi mi max 32g,και το ανοιξα χωρις καρτες σιμ και δεν ειχε ελληνικα.τι κανουμε?