Αυτόματα updates θα έχεις μόνο με official rom και stock recovery. Μονό οι Global Stable και Global Dev πληρούν όλα τα κριτήρια που έθεσες. Είναι Απαλλαγμένες από κινεζιές, έχουν playstore + OTA updates.Ο/H RadioactiveToy έγραψε:
Το ερώτημα μου είναι εάν κάνω τη διαδικασία unlock bootloader, twrp κλπ κλπ ποια ROM να βάλω? Θέλω να μην έχει κινέζικα, να έχει αγγλικά, ελληνικά δεν με νοιάζει, και οποωσδήποτε να κάνει αυτόματα updates. Συνημμένη φώτο της ROM που έχω.
Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)
- Mi-MAX
-
-
νομιζω οι ρομ global stable, ενημέρωση με OTA, κάθε μήνα,,,,,,. Ενώ οι. global developer. κάθε βδομάδα. Καλύτερα να επιλέξει την global stable. Κάποιος από το σάιτ, να δώσει ένα λινκ, να βοηθήσει τον φίλο.
-
@panospc & @sakis112 :
Νόμιζω ότι καλά τα λέτε σχετικά με τη συχνότητα των developer και stable updates. Η δικιά μου πρέπει να είναι η China official stable με αυτόματα updates μήνα και πλέον. Εαν βάλω την Ελληνική νομίζω ότι δεν θα έχω updates. Δεν με νοιάζει πάντως εάν είναι stable η developer (σε ένα Redmi note 2 έχω developer). Απλά βαρέθηκα τα κινέζικα μυνήματα και notifications. -
Εαν βάλεις Ελληνική, εγώ έχω από εδώ το σάιτ,. Stable καθε μήνα, και developer κάθε βδομάδα. Εγώ έχω developer Ελληνική,. την οποία δεν άναβαθμισα ,. Έχω εκείνο πριν 3 βδομάδες, και ροοτ το κινητό. Είχα περάσει και Ελληνική stable παλιά. Αναβάθμιση χειροκίνητη, που είναι σπαστικη, καθε βδομάδα και ενημέρωση.
-
Έστειλα στην Xiaomi να κάνει unlock το bootloader χθες απόγευμα και σήμερα το πρωί μου απάντησε με το link. Well done Xiaomi!!! Τώρα μένει να αποφασίσω τι ROM θα βάλω...
by the way μήπως ξέρουμε για πόσες μέρες ισχύει το authorisation γιατί θα μου πάρει μέρες να αποφασίσω.
Τί λέτε για την Stable-V8.0.2.0 ??? -
Δεν υπάρχει ημερομηνία λήξης για να κάνεις unlock...για το θέμα τις ρομ θα σου πουν τα παιδιά που έχουν ίδια συσκευή
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Έχω την εντύπωση ότι μέχρι 3εις μήνες....
Αν δεν κάνει ξεκλείδωμα μετά θέλει ξανα αίτηση..
Ξανά ; Τι καινούργιο είναι αυτό ;
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ενταξει 3 μηνες ειναι υπεαρκετοί. Ελεγα μην ηταν βδομάδα...
Sent from my MI MAX using Tapatalk -
Παιδιά δε ξέρω αν έχει ειπωθεί, αλλά δε μπορούμε να κάνουμε κάτι να βελτιώσουμε τη νυχτερινή λήψη φωτογραφιών και βίντεο σε χαμηλό φωτισμό?? Εγώ το έχω ρυθμίσει σε 16:9 ανάλυση και σε υψηλή ποιότητα
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H petran66 έγραψε:
Εγώ το έχω ρυθμίσει σε 16:9
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα