Ευχαριστω πολυ!! Θα δοκιμάσω με τον οδηγό να φλασαρω μια official και ελπίζω να πανε ολα καλα και να μη το νεκρωσω...
Χρονια πολλα !!!
Χρονια πολλα !!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΚατ' αρχάς καλοδούλευτο το κινητό. Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις την επίσημη international έκδοση, οπότε κι ελληνικό μενού θα έχεις κι OTA ενημερώσεις. Για να το νεκρώσεις μην αγχώνεσαι γιατί τα παιδιά εδώ έχουν εμπειρία στην ανάσταση κινητών. Αφού αποκτήσεις τις γνώσεις για φλασάρισμα ρομ και σου έρθει κι η έγκριση για ξεκλείδωμα μπορείς να βάλεις και τη ρομ της Ελληνικής κοινότητας χωρίς φόβο.Ο/H Haris Babis Miliotis έγραψε:
Ευχαριστω πολυ!! Θα δοκιμάσω με τον οδηγό να φλασαρω μια official και ελπίζω να πανε ολα καλα και να μη το νεκρωσω...
Χρονια πολλα !!!
Πως βρίσκω την official international ??Ο/H Emmanouil Syrengelas έγραψε:
Κατ' αρχάς καλοδούλευτο το κινητό. Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις την επίσημη international έκδοση, οπότε κι ελληνικό μενού θα έχεις κι OTA ενημερώσεις. Για να το νεκρώσεις μην αγχώνεσαι γιατί τα παιδιά εδώ έχουν εμπειρία στην ανάσταση κινητών. Αφού αποκτήσεις τις γνώσεις για φλασάρισμα ρομ και σου έρθει κι η έγκριση για ξεκλείδωμα μπορείς να βάλεις και τη ρομ της Ελληνικής κοινότητας χωρίς φόβο.Ο/H Haris Babis Miliotis έγραψε:
Χρονια πολλα !!!
Μπορείς να βάλεις την international για να λειτουργείς το κινητό μέχρι την έγκριση ξεκλειδώματος. Μετά μπορείς:Ο/H Haris Babis Miliotis έγραψε:
Πως βρίσκω την official international ??Αν θελω να φορτώσω την ελληνική ομως νομιζω αν εχω καταλάβει σωστα απο το διαβαςμα, πρεπει να βάλω πρώτα official dev rom ?Ο/H Emmanouil Syrengelas έγραψε:
Κατ' αρχάς καλοδούλευτο το κινητό. Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις την επίσημη international έκδοση, οπότε κι ελληνικό μενού θα έχεις κι OTA ενημερώσεις. Για να το νεκρώσεις μην αγχώνεσαι γιατί τα παιδιά εδώ έχουν εμπειρία στην ανάσταση κινητών. Αφού αποκτήσεις τις γνώσεις για φλασάρισμα ρομ και σου έρθει κι η έγκριση για ξεκλείδωμα μπορείς να βάλεις και τη ρομ της Ελληνικής κοινότητας χωρίς φόβο.Ο/H Haris Babis Miliotis έγραψε:
Χρονια πολλα !!!