Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)

• Mi-MAX

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Για την ακριβεια εχει την7.3.15.0.MBbccndc kai τωρα μεσω misuite περναει την 8.1.5.0.MBCCNDI
      Παω καλα?
      Ενημερωση..
      Μετα την αναβαθμιση με mi suite το τηλ μπηκε σε bootloop κοινως μπρικαρε..
      Κατεβασα μια official και φλασαρα με fastboot και miflash την σωστη αλλα κατα την διαδικασια βγαζει error
      Που λεει οτι δεν μπορω να πειραξω τα partitions μαλλον λόγω κλειδωμενου bootloader.
      Περιμενω το sms απο xiaomi.

Υπαρχει καποιο καταστημα στην Αθηνα που μπορει να με βγαλει απο την δυσκολη θεση? Γιατι απο εδω και περα δεν νομιζω οτι εχω πολλες επιλογες help!
    • Καλημέρα σε όλους ,με τη βοήθειά σας και τους κατανοητούς οδηγούς κατάφερα να ξεκλειδώσω το κινητό , θέλω να εγκαταστήσω αυτή τη rom Mi max (hydrogen)--------------------------------------------------------->twrp3.0.2_by_mic_hydrogen , ποιον οδηγό πρέπει να ακολουθήσω ? Σας ευχαριστώ και πάλι.
      Images
      • Screenshot_2017-01-01-19-23-32-096_com.android.settings.png

190,22 kB, 1.080×1.920, viewed 111 times
    • Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους.
      Νέος στην xiaomi (Mi Max 3/32) και νέος στο forum. Ευχάριστη έκπληξη και από τα δύο: φοβερό κινητό και υπερπλήρες το φόρουμ, ειδικά για τους νέους στο MIUI.
      Παρουσιάστηκε ένα περίεργο θεματάκι με την MAC του wifi: H MAC είναι e4:d0:de:32:8b:f4. Στο σπίτι και στην δουλειά τα access point δουλεύουνε με MAC Filtering. Ξεκινώντας την καταχώρηση της mac στα access point, σε άλλα πέρασε χωρις θέμα ενώ σε άλλα εμφανίζονταν σφάλμα καθώς η MAC είναι multicast. Ακόμη όμως και σε αυτά που πέρασε απροβλημάτιστα, το κινητό ήταν αδύνατο να συνδεθεί με το MAC Filtering ενεργό. Με το που το απενεργοποιούσα, η σύνδεση γίνονταν κατευθείαν.
      Ψάχνοντας περί multicast MAC Filtering ανακάλυψα ότι μία MAC χαρακτηρίζεται έτσι όταν το most significant bit (το τέρμα αριστερά δηλαδή) είναι "1". Στην δική μου που ξεκινάει από e4 (δεκαεξαδικό), αυτό αντίστοιχεί σε 231 (δεκαδικό) και 11....01 (δυαδικό), όπου και φαίνεται ξεκάθαρα ότι το most significant bit είναι "1".
      Αυτό το περίεργο θέμα θα με ακολουθεί και θα δημιουργεί θέματα εκεί που υπάρχει MAC Filtering. Σκέφτομαι ότι παίζει να υπάρχουν και Access Point που θα απορρίπτουν την σύνδεση εξαιτίας αυτού του θέματος. Προς το παρόν δεν το έχω δοκιμάσει πολύ.
      Μια λύση είναι root και αλλαγή MAC. Εσείς τι θα μου προτείνατε;
      Ευχαριστώ για το χρόνο σας
    • Διαφήμιση
    • Ο/H kmiglis έγραψε:

Για την ακριβεια εχει την7.3.15.0.MBbccndc kai τωρα μεσω misuite περναει την 8.1.5.0.MBCCNDI
      Παω καλα?
      Καλά πάει για αρχή :)
      Υπόψη, αυτή θα είναι official china stable, χωρίς ελληνικά και play store αλλά θα μπορέσεις να κάνεις unlock bootloader

Ο/H alwsi έγραψε:

Καλημέρα σε όλους ,με τη βοήθειά σας και τους κατανοητούς οδηγούς κατάφερα να ξεκλειδώσω το κινητό , θέλω να εγκαταστήσω αυτή τη rom Mi max (hydrogen)--------------------------------------------------------->twrp3.0.2_by_mic_hydrogen , ποιον οδηγό πρέπει να ακολουθήσω ? Σας ευχαριστώ και πάλι.
      Αυτό δεν είναι rom αλλά άλλο recovery.
      Κάνε αυτόν τον έλεγχο πρώτα Πρώτο βήμα μόλις αγοράσεις Xiaomi
    • Σας έχω κουράσει και συγγνώμη γι αυτό , διάβασα το παραπάνω οδηγό και έκανα τις παρακάτω ενέργειες : 1)Έλεγξα και κάνοντας τον έλεγχο ακολουθώντας αυτό τον οδηγό : ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ - ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ CHECK διαπίστωσα ότι ο bootloader είναι κλειδωμένος .
      Στη συνέχεια ακολουθώντας αυτό τον οδηγό : ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ - ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ CHECK ξεκλείδωσα τον bootloader. Tώρα τι πρέπει να κάνω ? Έχω διαβάσει πολλούς οδηγούς και έχω μπερδευτεί....
    • Ο/H kmiglis έγραψε:

Και κατι ακομα...το screen mirroring σε smart tv επ εφθειας το ξεχναω εεε?
      Αν έχεις Samsung SmartTV θα σου παίξει μια χαρά το Mirroring, απλά θα το αναζητήσεις σαν Wifi Direct
    • Ο/H alwsi έγραψε:

Στη συνέχεια ακολουθώντας αυτό τον οδηγό : ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ - ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ CHECK ξεκλείδωσα τον bootloader. Tώρα τι πρέπει να κάνω ? Έχω διαβάσει πολλούς οδηγούς και έχω μπερδευτεί....
      Εδώ υπάρχει ένα θεματάκι, με unofficial rom κανονικά δεν μπορείς να κάνεις unlock bootloader....αν σου έβγαλε όμως 100% το mi unlock tool...κάνε ξανά τον έλεγχο για να δεις ότι όντως είναι ξεκλείδωτος (θα πρέπει να λέει true τώρα).

Αν λέει true με αυτόν τον οδηγό Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) βάζεις μία official global rom.

Μόλις τελειώσει και ανοίξει, ξανά έλεγχο του bootloader
    • Διαφήμιση
    • Εγώ πήρα πριν 2 μέρες το mi max 32gb από το e-shop.gr. Είχα ακούσει στις Ελληνικές παρουσιάσεις στο youtube ότι έχει κινέζικα προγράμματα άχρηστα και αν θέλω μπορώ να εγκαταστήσω την "καθαρή" Ελληνική rom. Εγώ δεν βλέπω πουθενά κινέζικα άχρηστα προγράμματα-σκουπίδια. Όλα στα αγγλικά είναι. Στο 1ο update έβαλα την Ελληνική εμφάνιση και όλα είναι τέλεια. Σε ποιο σημείο συγκεκριμένα είναι τα κινέζικα "σκουπίδια";
      Επίσης αυτό που είδα στο youtube είναι ότι η συσκευή έχει φορτιστή με πρίζα "αμερικάνικη" και χρειάζεται αντάπτορας για τις δικές μας πρίζες. Στο e-shop το ήξεραν και μου έδωσαν επιπλέον αντάπτορα για τις πρίζες τις δικές μας, δωρεάν σαν έξτρα προϊόν, χωρίς να το ζητήσω. Όταν όμως άνοιξα το κουτί του mi max είδα ότι έχει ΜΟΝΟ "Ελληνική" πρίζα και δεν χρειάζεται ο αντάπτορας. Αυτό μου έκανε εντύπωση. Το κουτί ήταν στη ζελατίνα του κανονικά. Δεν φαινόταν να το άνοιξε κανείς.
      Ένα άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ενώ σε πολλά βίντεο παρουσίασης για το mi max είδα ότι στο κουτί υπάρχουν κινέζικα και αγγλικά γράμματα, στο κουτί το δικό μου όλα είναι στα αγγλικά. Δεν υπάρχει ούτε ένα κινέζικο γράμμα.
      Αυτά.
      Έχει κανείς απόψεις πάνω σε αυτά;
    • Έχεις πάρει το EU.....το κουτί γράφει απο εξω MI MAX IS THE NEW BIG Έτσι ?

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H geoneo έγραψε:

Ο/H geoneo έγραψε:

Εγώ πήρα πριν 2 μέρες το mi max 32gb από το e-shop.gr. Είχα ακούσει στις Ελληνικές παρουσιάσεις στο youtube ότι έχει κινέζικα προγράμματα άχρηστα και αν θέλω μπορώ να εγκαταστήσω την "καθαρή" Ελληνική rom. Εγώ δεν βλέπω πουθενά κινέζικα άχρηστα προγράμματα-σκουπίδια. Όλα στα αγγλικά είναι. Στο 1ο update έβαλα την Ελληνική εμφάνιση και όλα είναι τέλεια. Σε ποιο σημείο συγκεκριμένα είναι τα κινέζικα "σκουπίδια";
      Επίσης αυτό που είδα στο youtube είναι ότι η συσκευή έχει φορτιστή με πρίζα "αμερικάνικη" και χρειάζεται αντάπτορας για τις δικές μας πρίζες. Στο e-shop το ήξεραν και μου έδωσαν επιπλέον αντάπτορα για τις πρίζες τις δικές μας, δωρεάν σαν έξτρα προϊόν, χωρίς να το ζητήσω. Όταν όμως άνοιξα το κουτί του mi max είδα ότι έχει ΜΟΝΟ "Ελληνική" πρίζα και δεν χρειάζεται ο αντάπτορας. Αυτό μου έκανε εντύπωση. Το κουτί ήταν στη ζελατίνα του κανονικά. Δεν φαινόταν να το άνοιξε κανείς.
      Ένα άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ενώ σε πολλά βίντεο παρουσίασης για το mi max είδα ότι στο κουτί υπάρχουν κινέζικα και αγγλικά γράμματα, στο κουτί το δικό μου όλα είναι στα αγγλικά. Δεν υπάρχει ούτε ένα κινέζικο γράμμα.
      Αυτά.
      Έχει κανείς απόψεις πάνω σε αυτά;
      Ακριβώς είναι όπως τα λές φίλε. Και εγώ τα ίδια , δεν είχα ούτε ένα κινέζικο app, playstore κανονικά και οι αναβαθήσεις πάνε σφαίρα. Μόνο το μενού είχα στα αγγλικά αλλά στην τρίτη αναβάθμηση ήρθαν και τα ελληνικά. Εχουμε την clobal με multilanguage γι αυτό. Δεν είμαι υπέρ των πειραγμένων λειτουργικών και του ρουταρίσματος γενικά γιατί πολλοί εδώ μέσα δεν έχουν καταλάβει τι παίζει με την ασφάλεια ακόμα.....
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα αυτά που λέτε και φυσικά είναι δικαίωμα σας να ξέρετε ότι ακούγονται λίγο προσβλητικά για πολλούς από εμάς !!!

Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk