Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)

• Mi-MAX
    • Ο/H takisfrag έγραψε:

Καλημέρα αυτά που λέτε και φυσικά είναι δικαίωμα σας να ξέρετε ότι ακούγονται λίγο προσβλητικά για πολλούς από εμάς !!!

Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Καλημέρα φίλε μου. Φυσικά και είναι προσωπική άποψη και δεν έχω σκοπό να προσβάλω κανέναν βέβαια. Ανταλάσουμε απόψεις εδώ τίποτα παραπάνω. Το κεφάλαιο ασφάλεια είναι μεγάλο και χρήζει προσοχής πάντως. Οι ίδιες οι εταιρίες το παίρνουν σοβαρά και γι αυτό τις φέρνουν και κλειδωμένες σε πρώτη φάση....περετέρω <<πείραγμα>> γίνετε με επολογή του χρήστη και οι εταιρίες δεν φέρουν καμιά ευθύνη σε ότι ακολουθήσει.
      Εγώ πχ που χρησιμοποιώ το mimax μου σε internet bankink ,και τα πληρώνω όλα από αυτό δεν θα ρίσκαρα σε ρουταρισμένη ή πειραγμένη συσκευή ( app εκτός play store,black market κτλ) . Βέβαια είναι πως το βλέπει ο καθένας πάντα και τι χρήση κάνει στο κινητό του.....εγώ σε προσωπικό επίπεδο <<φυλάω τα ρούχα μου>> για παν ενδεχόμενον ;)
    • Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)

Φυσικά και δεν διαφωνώ πάνω σε αυτό μαζί σου είμαστε ώριμοι άνθρωποι και ξέρουμε όταν ρουτάρουμε τα κινητά μας τι κινδύνους και εάν αυτοί υπάρχουν διατρέχουμε ,στο ποστ όμως του φίλου πιο επάνω που συμφωνείς απόλυτα έχω να πω ότι το δικό μου mi max είχε μία ή δύο κινεζιές μέσα και το κουτί που μπορώ να ανεβάσω και φωτο είχε όλο κινέζικα αυτό το λέω γιατί ο φίλος μας λίγο πολύ μιλάει για παραπληροφόρηση ,και επίσης μπορεί να είναι ο ίδιος φίλος που πάνω σε κάποια ota αναβάθμιση μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε ή εστω κάποιο κόλλημα ή ζημιά και θα ζητήσει εδώ την βοήθεια όλων μας !! :rolleyes: πάντα φιλικά !!

Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H mastersakis έγραψε:

γιατί πολλοί εδώ μέσα δεν έχουν καταλάβει τι παίζει με την ασφάλεια ακόμα.....
      μεγάλη συζήτηση φίλε μου και αν θέλεις να ξεκινήσει καλύτερα να γίνει ένα νέο ξεχωριστό θέμα...πάντως ένας κλειδωμένος bootloader δεν είναι εμπόδιο για έναν hacker ή ακόμα περισσότερο για έναν cracker :)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H mastersakis έγραψε:

Ακριβώς είναι όπως τα λές φίλε. Και εγώ τα ίδια , δεν είχα ούτε ένα κινέζικο app, playstore κανονικά και οι αναβαθήσεις πάνε σφαίρα. Μόνο το μενού είχα στα αγγλικά αλλά στην τρίτη αναβάθμηση ήρθαν και τα ελληνικά. Εχουμε την clobal με multilanguage γι αυτό. Δεν είμαι υπέρ των πειραγμένων λειτουργικών και του ρουταρίσματος γενικά γιατί πολλοί εδώ μέσα δεν έχουν καταλάβει τι παίζει με την ασφάλεια ακόμα.....
      Ούτε εγώ είμαι υπέρ των πειραγμένων λειτουργικών, γιατί δεν θέλω να πέσω θύμα υποκλοπών ή οτιδήποτε άλλο.

=============== Ιαν 7th 2017, 8:28pm ===============

Ο/H kostas_falcon έγραψε:

Έχεις πάρει το EU.....το κουτί γράφει απο εξω MI MAX IS THE NEW BIG Έτσι ?

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Ναι, αυτό γράφει. To EU μήπως σημαίνει ότι είναι προσαρμοσμένο στα Ευρωπαϊκά δεδομένα, ή... καμιά σχέση;
    • OffTopic
      Λοιπόν έτσι απλά για να ξέρετε και να μην αγχώνεστε άδικα των αδίκων...δεν χρειάζεται καν να έχουν το κινητό κοντά τους για να κάνουν υποκλοπή δεδομένων...όλα γίνονται on the air χωρίς να πάρετε χαμπάρι.
      Από συνομιλίες, μηνύματα, επαφές μέχρι ότι θέλετε...όλα τα στοιχεία σας είναι προσβάσιμα με ένα κλικ...αν δεν θέλετε απώλεια προσωπικών δεδομένων...disconnect από οτιδήποτε έχει σχέση με online connection.
    • Ο/H geoneo έγραψε:

Ο/H mastersakis έγραψε:

Ακριβώς είναι όπως τα λές φίλε. Και εγώ τα ίδια , δεν είχα ούτε ένα κινέζικο app, playstore κανονικά και οι αναβαθήσεις πάνε σφαίρα. Μόνο το μενού είχα στα αγγλικά αλλά στην τρίτη αναβάθμηση ήρθαν και τα ελληνικά. Εχουμε την clobal με multilanguage γι αυτό. Δεν είμαι υπέρ των πειραγμένων λειτουργικών και του ρουταρίσματος γενικά γιατί πολλοί εδώ μέσα δεν έχουν καταλάβει τι παίζει με την ασφάλεια ακόμα.....
      Ούτε εγώ είμαι υπέρ των πειραγμένων λειτουργικών, γιατί δεν θέλω να πέσω θύμα υποκλοπών ή οτιδήποτε άλλο.

=============== Ιαν 7th 2017, 8:28pm ===============

Ναι, αυτό γράφει. To EU μήπως σημαίνει ότι είναι προσαρμοσμένο στα Ευρωπαϊκά δεδομένα, ή... καμιά σχέση;

Όχι βεβαια.Το ίδιο λειτουργικό έχεις με χιλιάδες άλλους.Όπως οι υπόλοιποι έτσι και εσύ δεν έχεις band 800.
      Μονο έναν φορτιστη άλλαξε η xiaomi και την γραμματοσειρά στο μηχάνημα που τυπώνει την συσκευασία.

• Ο/H kostas_falcon έγραψε:

Ναι, αυτό ακριβώς γράφει. Το EU δεν το βλέπω πουθενά. Μήπως σημαίνει ότι είναι προσαρμοσμένο στα Ευρωπαϊκά δεδομένα ή... καμιά σχέση;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H geoneo έγραψε:

Ναι, αυτό ακριβώς γράφει. Το EU δεν το βλέπω πουθενά. Μήπως σημαίνει ότι είναι προσαρμοσμένο στα Ευρωπαϊκά δεδομένα ή... καμιά σχέση;

Σου απάντησε φίλος 1 ποστ πρίν...

• Μια βοηθεια απο οποιον καλο κύριο..
      Με ατην την ρομ γιατι δεν εχω data?
      Πρεπει να φτιαξω νεο apn?
      Kαι κατι ακομα..
      Οταν αγοραζω ενα τηλ και βαζω λογαριασμο google τοτε αυτοματα ολες οι εφαρμογες του playstore που ειχα στο προηγ. Τηλεφωνο εγκαθίσταται στο καινουργιο με το mimax γιατι δεν εγινε?
      Ευχαριστω πολυ!
    • Στο play store, κατεβασε το play services info. Δεν ξερω, αν λυθει το πρόβλημα..
    • Διαφήμιση
    • Το ξανασεταρισα από την αρχή!
      Δεν βρίσκει καμία ενημέρωση άρα φοραω την πιο up to date μπορεί να επιβεβαιώσει κανείς;
      Κάτι ακόμα..multitasking στη MIUI το ξαχναω ε;