Μετα από αναβάθμιση που μου ήρθε χθες (στην global stable 8.1.6.0), σκάει το Google photos και έπειτα το app της κάμερας (με σφάλμα "cannot connect camera). Το camera app σκάει μόνο εφόσον έχει προηγηθεί το σκάσιμο του Google photos. Τραβάω φωτο και μετά αδυνατεί να ενεργοποιηθεί η κάμερα. Το έχει συναντήσει κανείς άλλος το θέμα αυτό;
Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)
- Mi-MAX
-
-
@iermis Κάνε καθαρισμό δεδομένων,μέσα απο τις ρυθμίσεις -> εφαρμογές συστήματος, στις 2 εφαρμογές που σου σκάνε να δεις εαν θα διορθωθεί.
-
Ο/H iAmLiakos έγραψε:
@iermis Κάνε καθαρισμό δεδομένων,μέσα απο τις ρυθμίσεις -> εφαρμογές συστήματος, στις 2 εφαρμογές που σου σκάνε να δεις εαν θα διορθωθεί.
=============== Ιαν 10th 2017, 5:53pm ===============
Ο/H iermis έγραψε:
Ο/H iAmLiakos έγραψε:
Πιθανολογώ ότι είναι κάποιο βίντεο που έσωσα από την εφαρμογή του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης (iVMS-4500). -
Προσπαθώ να κάνω την αίτησή για να ξεκλειδώσει το mix, και σταματά η διαδικασία στο : sorry, your application has been rejected. The more active your mi account is, the more likely , your application will get approred. Κάποια γνώμη;;;;;
-
Εδω και μερικές βδομάδες μου κανει κόλπα το Max 64GB μου! Συγκεκριμένα φορτίζει μέχρι ένα συγκεκριμένο ποσοστο όσες ώρες και να το αφήσω πχ. φτάνει μέχρι 75% εχοντας το αφήσει να φορτίζει όλη τη νύχτα! Φοράω την δική μας ελληνική ρομ: Screenshot_2017-01-11-00-01-47-073_com.android.s — Postimage.org
& τις τελευταίες ημέρες άρχισε να το κάνει και στης μητέρας μου το Max32GB αγορασμενο από Geekbuying την international έκδοση! Εκείνης φοράει αυτή την ρομ: image-0-02-05-61278bd9cdebc5c3095093844260cea2e2 — Postimage.org
Τι προτείνετε; Έχει τύχει σε κανέναν σας; -
Με official global developer μια χαρά η μπαταρία...
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα και συγχαρητήρια για τον πλούτο γνώσεων του forum. Σκέφτομαι να αγοράσω το Mi Max απο το Aliexpress. Αν και αναφέρει official Global ROM σε άλλο σημείο γράφει "Unlock phone: Yes"! Δηλαδή τελικά είναι ξεκλείδωτο και πειραγμένο? Διαβάζοντας προσεκτικά από διάφορα ερανίσματα κατέληξα να κάνω την παραγγελιά γράφοντας: "seald with EU adapter" κι ίσως ότι είναι δώρο μπας και γλιτώσω ενδεχόμενες περιπέτειες με τελωνεία και τις συνεπαγώμενες χρεώσεις. Τέλος γνωρίζει κάποιος το SAR της συσκευής ΕU? Βρήκα εδώ στο foroum ότι στα μοντέλα που πωλούνται στην Ινδία αναφέρονται οι παρακάτω τιμές SAR στην συσκευασία
SAR Value: Head: 0.838W/Kg, Body: 0.632W/Kg (Max, 15mm distance). -
Ο/H Astrolavos έγραψε:
Καλησπέρα και συγχαρητήρια για τον πλούτο γνώσεων του forum. Σκέφτομαι να αγοράσω το Mi Max απο το Aliexpress. Αν και αναφέρει official Global ROM σε άλλο σημείο γράφει "Unlock phone: Yes"! Δηλαδή τελικά είναι ξεκλείδωτο και πειραγμένο? Διαβάζοντας προσεκτικά από διάφορα ερανίσματα κατέληξα να κάνω την παραγγελιά γράφοντας: "seald with EU adapter" κι ίσως ότι είναι δώρο μπας και γλιτώσω ε Ενδεχόμενες περιπέτειες με τελωνεία και τις συνεπαγώμενες χρεώσεις. Τέλος γνωρίζει κάποιος το SAR της συσκευής ΕU? Βρήκα εδώ στο foroum ότι στα μοντέλα που πωλούνται στην Ινδία αναφέρονται οι παρακάτω τιμές SAR στην συσκευασία
SAR Value: Head: 0.838W/Kg, Body: 0.632W/Kg (Max, 15mm distance).
Επειδή το θέμα ξεκλείδωτο ή όχι μπορεί να σε βάλει σε περιπέτειες, με το που το παίρνεις ξεκινάς με το πρώτο βήμα όταν αγοράζεις xiaomi. Έτσι είσαι σίγουρος για το τι συμβαίνει με τη συσκευή σου. Εάν είναι κλειδωμένη ακολουθείς τις οδηγίες για το ξεκλείδωμα μόνο εάν επιθυμείς να αλλάξεις ρομ και να βάλεις μία μη επίσημη.
Όσον αφορά στο sar κι εγώ γνωρίζω αυτό που είδες κι εσύ. -
Καλησπερα και απο εμενα εγινα κατοχος απο e-shop mi max 32 πρωτη εντυπωση πολυ καλη μολις το ανοιξα ειχε αναβαθμιση σε 8.1.6 ελληνικα κλπ, φορτιστη ευρωπαικο αν και μου εστειλαν ανταπτωρα,θα ηθελα να ρωτησω αν κατεχει κανεις τι γινετε με τα mail σεταρα λογαριασμο exchange και μου το ριχνει στην εφαρμογη του gmail,και οχι στην εφαρμογη e-mail ,αν γνωριζει καποιος κατι θα ηταν ευχαριστο.
Επισης η rom ειναι ενταξει πρεπει να κατεβασω κατι αλλο???
MIUI GLOBAL 8.1 σταθερη
8.1.6.0 MBCMIDI -
Καλησπέρα @akparos. Δεν χρειαζεται να κάνεις το ίδιο ποστ σε διάφορα σημεία. Δεν θα κερδίσεις τίποτα.
Ο/H akparos έγραψε:
τι γινετε με τα mail σεταρα λογαριασμο exchange και μου το ριχνει στην εφαρμογη του gmail,και οχι στην εφαρμογη e-mail
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα