Αυτο που έχω διαβάσει σε διάφορα φόρουμ είναι (ειδικά για τις δύο τελευταίες) είναι ότι δεν καταφθάνουν οι ειδοποιήσεις μαζικά αλλά σταδιακά.Ο/H imazehost έγραψε:
Αυτό με τις αναβαθμίσεις πως καθορίζεται ? Γιατί κάποιοι δεν έχουν πάρει τις αναβαθμίσεις ? Εγώ έχω την 8.1.9.0 Global σταθερή. Μήπως πρέπει να κάνω κάποιο restart το κινητό ή απλά κάποια στιγμη΄θα μου έρθει και σ' εμένα η αναβάθμιση ? Πως γίνεται συνήθως ?
Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)
- Mi-MAX
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
το.... Σύστημα....
Αυτό τώρα είναι απάντηση?
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H kostas_falcon έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
το.... Σύστημα....
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η διαφορά τους είναι η λέξη "Σύστημα"
Σύστημα Android
Android
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Γιατί αναφέρεται 2 φορές με διαφορετικά ποσοστά κατανάλωσης μπαταρίας το καθένα....Αυτή η ερώτηση μου....Δεν έχω ανάγκη χιουμοριστικής απάντησης...
Καλημέρα, κάτι περίεργο....Χτες διάβασα στο miui.com ότι βγήκε η έκδοση 8.2 global stable, πως είναι δυνατόν εμένα να μου ήρθε ota πριν 5 μέρες η 8.2.1;;; !!!!
-
Λες να είμαι beta tester χωρίς να το ξέρω;;;;; :p
-
παιδες μετα το update σε 7.2.16 δεν ανταποκρίνεται πλεον η οθονη σε καμια λειτουργια.....πριν δουλευε μια χαρα...καμια ιδεα?
-
Ο/H kostas_falcon έγραψε:
καμια ιδεα?
Αν δεν κάνε ένα factory reset (προσοχή θα χάσεις τα αρχεία σου)
Αν και πάλι δεν... ελπιζω να έχεις ξεκλειδώσει bootloader για να πας με miflash Σε fastboot mode. -
δεν εχω ξεκλειδωμενο bootloader....εκανα wipe all data (power+volume up) αλλα τιποτε......τι κανω τωρα?
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα