Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)
- Mi-MAX
-
-
-
την κατεβασα στον υπολογιστη, και την copy paste στο κινητο,, MIUI ROM for Xiaomi Mi Max/Prime - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum , και οι οδηγιες,,, Xiaomi MIUI Official Forum .
Επειδή λες ότι εχεις θεμα, πολύ καταναλωση μπαταριας κλπ, Είναι καλυτερα να το φλασαρεις me to mi flash, fastboot rom, για να τα σβησεις όλα, κατι θα εχει κολλησει, προβληματακι στο software υποπτεύομαι.
ξεκλειδωσε το bootloader, για να μπορεις να φλασαρεις.
ΟΤΑ κανονικα, για να είμαι ειλικρινης δεν το κοιταξα σημερα.. ειχα δουλεια. ..http://en.miui.com/a-234.html, οδηγιες για φλασαρισμα.
εδώ στο σαιτ, εχει οδηγούς λεπτομερεις !!!, για το 3/32.. κλπ. -
-
Φυσικά. Το find device υφίσταται σε όλες τις miui ROMs
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παιδιά με dev Android 7 και MIUI 9 δεν με αφήνει να αλλάξω γραμματοσειρά. Μου λέει πως δεν μπορεί να αφήσει third-party εφαρμογές να παρέμβουν στο σύστημα... Ξέρει κάποιος πως μπορώ να το κάνω να δουλέψει, όπως ήταν πριν με Android 6 και MIUI 8.
-
Επειδή ζαχαρώνω το Mi Max 2, ως χρήστης OnePlus One, Redmi Note 3 και γνωρίζοντας το μέγεθος του iPhone 7 Plus, πόσο θα με ξενίσει - αν με ξενίσει - το μέγεθος;
-
Αρκετά ως πολύ. Είναι όμως προσωπικό θέμα και επίσης θέμα συνήθειας.
Δες το live, αν έχεις τη δυνατότητα ή μια παρόμοιας οθόνης συσκευή ή έστω ένα μικρό (7άρι) tablet -αφαιρείς λίγο μέγεθος- να έχεις πιο αντιπροσωπευτική εικόνα. -
Eιναι καθαρα προσωπικο θεμα.Εγω ξαναπιασα στο χερι μου ενα rn4 5.5 για να το σεταρω και μου φανηκε ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ!
-
Είδα φωτογραφίες, reviews στο YouTube και γενικά το έψαξα αρκετά. Όντως πρόκειται για μια μεγάλη συσκευή και δίπλα της το iPhone 7 Plus δείχνει λίγο μικρό.
Όμως, θέματα όπως η μεγάλη οθόνη και η αυτονομία που με ενδιαφέρουν, εδώ ικανοποιούνται μάλλον απόλυτα. -
καλησπερα παιδια. ενα φιλαρακι εχει ενα mimax 2/16 και δεν τον βολεψε οποτε ψηνομαι να το τσιμπισω... τωρα εχω ενα RN3Pro το οποιο ειναι ταχυτατο...
Αναρωτιεμαι αν ενω ειναι μεγαλο σε ιντσες πεσει μικρο σε επιδοσεις... μιας και ειναι και μικρο σε ραμ .... αξιζει τα 80€ που το κατεβασα ??????? ή να παω για αλλα?????? -
Αν δεν σε βολέψει, μπορείς να το κάνεις tablet για παιδιά
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα