Θα ήταν καλύτερα να μας έλεγες πρώτα τι έχει αυτή την στιγμή η συσκευή σου
Μία φωτογραφία με αυτά που δείχνει στο "Σχετικά με το τηλέφωνο" θα ήταν το ιδανικό
@deadlord καλό είναι να ρίξεις μια ματιά στο παρακάτω θέμα ώστε να καταλάβεις λίγο τι είναι ο bootloader και γενικά κάποια πράγματα που αναγράφονται εκεί περί Xiaomi ώστε όταν σου δώσουμε κάποιους οδηγούς να ακολουθήσεις να ξέρεις για πιο λόγο πρέπει να τα κάνεις αυτά!
Σε γενικές γραμμές για να περάσεις την Ελληνική ρομ στο κινητό σου πρέπει να ακολουθηθεί η παρακάτω διαδικασία:
1) Αίτηση στην Xiaomi για Unlock του Bootloader (η έγκριση θα έρθει σε περίπου 8-12μέρες)
2) Εγκατάσταση στο κινητό μιας official developer rom
3) Αφού πάρεις έγκριση ξεκλειδώνεις τον Bootloader (προϋπόθεση το κινητό να έχει official developer rom)
4) Τώρα μπορείς να περάσεις την Ελληνική ρομ και να χαρείς το κινητό!
την διαδικασια την εχω κανει ηδη,εχω dev 6.3.24 με ξεκλειδωτο bootloader αλλα πηγαινω στην εφαρμογη updater παταω choose update package βαζω την rom και μου βγαζει ''can't verify update''
το εχω δει αυτο το ποστ και οταν παω να βαλω αυτη την εντολη ''adb reboot bootloader'' μου βγαζει αυτο ''reboot bootloader is disable'' διαβασα οτι πρεπει να παω στα dev options και να το ενεργοποιησω αλλα δεν υπαρχει καποιο setting που να κανει enable το bootloader
Αντί να κάνεις αυτή την εντολή αφού είσαι έτοιμος και έχεις περάσει την Ελληνική ρομ κράτα πατημένα τα Volume- (κάτω) και το Power μέχρι να δεις λαγουδάκι και προχώρα μετά στις επόμενες εντολές!
μετα διαβασα απο εναν οτι μπορω να κανω το fastboot και να συνεχισω την διαδικασια και να γραψω αυτο ''fastboot boot twrp3_by_mic_hennessy.img'' το κανω αλλα μου γραφει ''failed'' μισο να ανεβασω και μια φωτο
ααα δεν το ειχα δει αλλα σε αυτο εδω ''Μετά θα το ανάψετε ξανά εσείς κατευθείαν σε recovery και θα είστε με twrp.'' πως το ανοιγω σε recovery??
Μόλις τελειώσει το Flash του TWRP, κρατάς πατημένο συνεχώς το Volume UP, και δίνεις την εντολή. fastboot reboot.
To Volume UP θα το αφήσεις μόλις μπεις σε TWRP Recovery...