Και εάν αύριο μεθαύριο έχουμε όντος Brexit τι θα κάνουμε;;; Θα μπορούμε να στέλνουμε Barclay;;; Πάντως σίγουρα όχι σε ευρώ.....Οπότε θα τρώμε στα μούτρα και πάλι το συνάλλαγμα....Ή θα κοιτάξουμε για καμιά Γερμανική ή Ιταλική τράπεζα με αλα "Revolut" υπηρεσία.
@makis1024 Εαν δεν μου επιτρέπετε να γράφω λίγα αλλά περιεκτικά καμιά φορά μέσα στο καλοκαίρι με 38 βαθμούς ενώ στάζω, αλλά θέλω να βοηθήσω έστω με αυτά τα λίγα, πες το μου να το ξέρω....Να βοηθήσω ήθελα....Τα ειρωνικά μηνυματάκια τύπου "εσύ που δεν βαριέσαι"...... είναι περίσσια...Και για να σε προλάβω, μην μου πεις ότι κι εγώ ειρωνεύτικα με το "you know?????" γιατί δεν ήταν καθόλου ειρωνικό, πολλοί είναι εδώ μέσα που δεν το ξέρουν ή απλά το ξεχνάνε και υπολογίζουν αδίκως.
ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
Αν και ο @Thracia έχει 100% δίκιο σε αυτό που λέει ότι το Brexit μας συμφέρει γιατι μπορούμε να αγοράζουμε περισσότερες Λίρες Αγγλίας. Η πραγματικότητα είναι ότι πρέπει να παιρνουμε υπ' όψιν μας και την ισοτιμία USD / GBP γιατι τις περισσότερες φορές πληρώνουμε σε USD..
Αν και για να ειμαι ειλικρινής είμαι πλέον σχεδόν 99.9% σίγουρος ότι ο λογαριασμός στην Revolut είναι σε € και όχι σε GBP..
Παιδια το κινητο ηρθε μεσα σε 15 μονο μερες! Ευχαριστω ολους οσους απαντησατε στις ερωτησεις μου κατι τελευταιο επειδη δεν ειχε την ελλαδα σαν επιλογη τοποθεσιας διαβασα πως οποια χωρα και να βαλεις δεν αλλαζει κατι. ισχυει;
Καλώς τα δέχθηκες @Rouke. Ναι ισχύει και όχι δεν ισχύει αυτό με την τοποθεσία, απλά βάζεις κάποια χώρα στο ίδιο timezone με την Ελλάδα για να έχεις σωστή ώρα.
Διαφορετικά θα την αλλάζεις (με την σωστή ) και θα σου την αλλάζει βάζοντας αυτην που αντιστοιχεί στο timezone που έχει οριστεί...