και ειναι σιγουρα ασφαλες;; συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα πρωτη φορα κανω online αγοραΟ/H makis1024 έγραψε:
Το aliexpress δεν συνεργάζεται με paypal, παρέχει την δική του ασφάλεια.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Xiaomi Redmi Note 3 AliExpress
-
-
Ασφαλές είναι, εγώ προτιμώ όμως άλλα καταστήματα, στην αγορά κινητού.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
@Rouke αφου αποφάσισες να αγοράσεις απο το ali τότε να γραφτείς στην υπηρεσία alipay και να κάνεις την πληρωμή μέσω αυτής. Η alipay είναι αντίστοιχη του paypal.
-
Εγινε, ευχαριστω !!Ο/H Bodai έγραψε:
@Rouke αφου αποφάσισες να αγοράσεις απο το ali τότε να γραφτείς στην υπηρεσία alipay και να κάνεις την πληρωμή μέσω αυτής. Η alipay είναι αντίστοιχη του paypal.
-
Ο/H Rouke έγραψε:
Εγινε, ευχαριστω !!
Πως και πως περίμενες...μην ξεχάσεις να του πεις μόνο official rom (καλύτερα official china developer) του πωλητή
-
-
Για οποιον ενδιαφερεται να αγορασει απο Aliexpress να κανει μια αναζητηση πρωτα απο τον υπολογιστη του πρωτα αν του εμφανιζει τα τηλ. τις xiaomi γιατι εγω δοκιμασα 3 φορες να αγορασω απο την εφαρμογη το pro και μου την κοβανε μετα απο λιγες ωρες
Μετα απο 5 μερες κανοντας αναζητηση απο τον υπολογιστη ειδα οτι δεν εμφανιζονται καθολου τα κινιτα τις xiaomi
Τελικα το παραγγειλα απο το ebay -
το συγκεκριμένο τριςαλι λέμε τώρα μαγαζί ... μακριά και αγαπημενοι όχι κινητό παρά μόνο ανταλλακτικά
...πουλάει μεταχειρισμενα και μουφα... εάν αυτό δεν σας λέει κάτι τότε κάντε από εκεί αγορές... προτιμώ το yeso251η τον δικό μου άνθρωπο όπου βρήκα στην πόλη μου...κσι το έχω οποίο θέλω στην σωστή και καλή τιμή ...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
λες ε; απλα απο οτι ειδα στο yt αν το παρω με το china dev μεσα, και να επιλεξω αγγλικα παλι το κινητο θα εχει μεσα κατι κινεζικα σε πολλες εφαρμογεςΟ/H NasDriver έγραψε:
Ο/H Rouke έγραψε:
Εγινε, ευχαριστω !!
Πως και πως περίμενες...μην ξεχάσεις να του πεις μόνο official rom (καλύτερα official china developer) του πωλητή
-
@Octaviastikos ο γλυκούλης έχει το yeso521 και όχι το 251 , μην το γκουγκλάρουν κιόλας και δεν το βρίσκουν.
Proud member of xiaomi-miui.gr -
επισης επικοινωνησα με τον πωλητη και μου ειπε οτι ακομα και με το free shipping υπαρχει πιθανοτητα τελωνειου
-
Επειδη βαριέμαι να γράψω πολλά απλά θα σου πω πως θα πληρώσεις χωρίς paypal;;; Capital controls you knοw;;;;; Εκτός και εάν είσαι εξωτερικό τότε πάω πάσο.ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα