Καλησπέρα σας! Μόλις παρέλαβα το Xiaomi redmi note 3 pro απο vickmall και ενώ όλα είναι τέλεια διαπίστωσα οτι υπάρχει ένα θέμα με την κάμερα.Ενώ οι κοντινές λήψεις είναι άψογες έχω θέμα με τα μακρινά.Φαίνονται τελείως θολές!! Το ίδιο και στο video! Επίσης εμφανίζονται και κάποιες γραμμές κάποιες φορές οπότε υποψιάζομαι μήπως έχει σπάσει κάτι εσωτερικα..:( Υπάρχει περίπτωση να φταίει λογισμικό? Η υπάρχει περίπτωση να αγοράσω καινούρια κάμερα και να την αλλαξω? Γτ πάνε έλα κίνα παλι θα μου πάρει ένα δίμηνο αν όλα πάνε καλά βέβαια! Εσείς τι πιστεύετε? Ευχαριστώ πολύ!
Προβληματική κάμερα!
-
-
Και έχεις πρόβλημα με την κάμερα ?
Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα σε συνδυασμό τίτλου - κειμένου -
Μόλις διόρθωσα τον τίτλο συγγνώμη!
-
Μπορείς να ανεβάσεις μερικές φωτογραφίες ?
Είδες αν έχει ζελατίνα στην πίσω κάμερα για να την βγάλεις ? -
Οχι δυστυχώς δεν υπάρχει ζελατίνα
Επισυνάπτω μια photo..Επίσης όταν κουνάω το κινητό ακόμα και όταν είναι κλειστό κάνει κάποιο θόρυβο στο σημείο της κάμερας δεν ξέρω αν αυτό είναι φυσιολογικό!
-
Μήπως έχεις καμμιά ρύθμιση; Κάνε προς αριστερά την οθόνη όταν είσαι στην κάμερα και θα δεις επιλογές. Λέω μήπως.
Redmi Note 2 Rom 7.3.2 -
Φαίνεται όντως hardware πρόβλημα. Αλλά για να πάμε απο το "φαίνεται" στο "είναι" καλό θα ήταν να φλασάρεις μια fastboot rom για να το επαναφέρεις σε εργοστασιακή κατάσταση και να δεις εαν λυθεί το πρόβλημα. Εαν όχι τότε είσαι πλέον σίγουρος οτι είναι θέμα hardware. Και καλό θα ήταν να μιλήσεις με το μαγαζί για επιστροφή.
-
Γραντουνισμένο γυαλί ίσως; Το οποίο μπερδεύει την κάμερα και εστιάζει συνεχώς πάνω του;
Δεν μου μοιάζει για software το πρόβλημα...:-/Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Δεν έχω δει κάτι τέτοιο ξανά
@pavlidisc θα συμφωνήσω μαζί σου ως προς την εστίαση της κάμερας στις γραμμές, για αυτό και το θολό φόντο -
κύριοι μόλις έκανα απλά επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και το πρόβλημα λύθηκε! Απίστευτο και όμως ήταν software θέμα! Επειδή θέλω τώρα να περάσω την ελληνική rom και το φορουμ είναι λίγο χαοτικό και χρόνος για πολύ διάβασμα δεν υπάρχει μπορεί κάποιος να γράψει κάποιο link με τις οδηγίες βήμα βήμα?? Φαντάζομαι κάτι θα υπάρχει! Ευχαριστώ πολύ και πάλι καθώς και για τις άμεσες αποκρίσεις!
-
αίτηση για unlock του bootloader έχεις κάνει ? αν δεν ξεκλειδώσεις δεν μπορείς να βάλεις την ελληνική.
How to Unlock -
Όντως απίστευτο!
Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν...γιατί το άλλο θα είχε μεγάλη ταλαιπωρία.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα