οχι δεν εχω κάνει τπτ ακομα!! Αρα ξεκινάω με unlock!
Προβληματική κάμερα!
-
-
Πια ρομ έχει τώρα η συσκευή ? (μία φώτο το σχετικά με το τηλέφωνο θα ήταν καλύτερα)
1. unlock
2. Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Τα υπόλοιπα αφού δούμε πια ρομ έχεις -
ιδού!!
-
Βασικά ίσως να μην χρειάζεται τίποτα άλλο, τελευταίες μέρες ξεκλειδώνουν οι συσκευές με τις Official Stable
Εν αναμονή της έγκρισης unlock οπότε για να δοκιμάσεις με αυτήν την ρομ, αν δεν, τότε θα πάμε στην developer για unlock
Υπολόγισε περίπου 10 μέρες για την έγκριση.
Ένα τελευταίο τσεκ...έχει ελληνική γλώσσα στις επιλογές γλωσσών ? Αν όχι είσαι τέλεια -
οχι απο γλώσσες δεν μου έχει ελληνικά πλην των γλωσσών πληκτρολογιου που έχει..αλλα νομίζω αυτό ισχύει με όλα..10 μέρες για έγκριση?? Πάει και η Κίνα ελληνικό δημόσιο έγινε!
-
Πριν κάμποσο καιρό θα ήθελες μήνα
Μια χαρά είσαι, αναμένεις unlock, ψάξε λίγο και το θέμα Mi account, έχει πολλά καλά όπως backup στο Mi cloud -
απλα λέει οτι αν κάνεις unlock χάνεις τα προνόμια του find my device και τέτοια
σίγουρα ειναι υποχρεωτικό? Γτ είναι μια πολύ καλή λειτουργία για να τη χάσω! Πράγματι το my account τα σπάει λίγο που το δοκιμασα!!
-
Δεν λέει οτι τα χάνεις. Απλά λέει οτι μπορεί τα data να είναι inaccurate επειδή υπάρχει περίπτωση εαν βάλεις αγνώστου προέλευσης custom rom να είναι "πειραγμένο" το system file(πχ το gps) και να σου βγάζει ότι να'ναι.
Εφόσον βάλεις την ελληνική θα είσαι μια χαρά και δε χάνεις κανένα απολύτως προνόμιο!
Btw πολύ καλό το νέο οτι έφτιαξε με factory reset. Περίεργο! Αλλά καλό νέο!!
Επίσης να ξέρεις οτι ανα πάσα στιγμή μπορείς να ξανακλειδώσεις τον bootloader της συσκευής σου (προς το παρον δε βλέπω κάποιον λόγο να το κάνει κάποιος αυτό απλά στο λέω γενικά να το ξέρεις). -
οκ τέλεια!! Παιδιά ευχαριστώ πάρα πολύ είστε θεοί πραγματικά..δεν περίμενα τόσο γρήγορες αποκρίσεις!!
-
λογικο?
-
Διάβασε καλά τις οδηγίες για το πως θα κάνεις το unlock. Πρέπει να περάσεις developer rom πρώτα για να "δεχτεί" ξεκλείδωμα ο bootloader.
Οπότε εαν είσαι ακόμα με την global όπως βλέπουμε παραπάνω, τότε είναι απόλυτα λογικό το μήνυμα που παίρνεις -
a ok απλα ακολουθησα τις οδηγίες του nasdriver γι αυτο
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα