Παιδιά καλησπέρα.εχω το mi5 αγορασμενο από Κινα αλλά μου κάνει κολπα στη σύνδεση με 4g, μία τρέχει καλά,μια κολλάει,μια χάνει σήμα κτλ. Υπαρχει κάποια λύση?ευχαριστω
Καλησπέρα @Maico760 και καλώς ήρθες στην παρέα μας. Μπορείς να μας πεις ποια ακριβώς ρομ φοράει το κινητό? Αν πας στο About μπορείς να δεις εκεί την έκδοση Miui!!Πιθανότατα να φοράει κάποια Unofficial rom και να πρέπει να την αλλάξεις με μια official!
ρε παιδιά εκεί που λέει πρόσθετες ρυθμίσεις έχω δοκιμάσει εκτός από Κινα που έτσι ήταν όταν ήρθε και 2-3 άλλες χώρες.μηπως έχει καμία σημασία αυτό που τρομπαρει ή σταθερότητα του 4g?
οχι δεν την αλλαξα γιατί θα πάρει μπάλες το κινητό,δεν το μυριζω.εννοω εκεί που λέει πρόσθετες ρυθμίσεις έχει επιλογή για τοπική ρύθμιση,ελλαδα δεν έχει πάντως.εχει ότι να ναι χώρες και τουρκια το πιο κοντινό μας
@Maico760 έχεις ένα πάρα πολύ καλό κινητό ΑΛΛΑ έχει ένα πάρα πολύ κακό UNOFFICIAL λειτουργικό
Ο οδηγός για να αλλάξεις είναι πολύ εύκολος...λίγο διάβασμα εκ μέρους σου, ρωτάς εδώ για τυχών διευκρινήσεις αν κάτι δεν κατάλαβες και θα είσαι έτοιμος μετά να ξεκινήσεις