Καλησπέρα συμφορουμήτες! Παρέλαβα και εγώ το Note 3 Pro μου και θέλω να βγάλω την άθλια custom του μαγαζιού και να βάλω την global. Ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό ξεκίνησα τα προκαταρκτικά. Πήγα εδώ για την τελευταία έκδοση του MIUI 7.3.2.0. Είδα όμως ότι λέει This firmware is only for Xiaomi Redmi Note 3 Pro smartphone with Qualcomm Snapdragon 650 MSM8956 as CPU. Πηγαίνοντας στο CPU-Z, βλέπω ότι το κινητό λέει SnapDragon 650 Hexa-Core, αλλά το μοντέλο είναι msm8952! Το xiaomi verification λέει phone not with factory specifications ενώ το Antutu Officer μου έδειχνε πράσινο αλλά έγραφε αυτό. Φοβάμαι μην το μπρικάρω μόλις το πήρα οπότε περιμένω απαντήσεις. Λέτε να είναι μούφα?
Note 3 Pro msm8952 αντί για msm8956
-
-
Πάνω πάνω όμως στο cpu-z έγραφε αυτό
Φαίνεται ότι η Qualcomm μετονόμασε τα 617 σε 650 λόγω απόδοσης, τουλαχιστον. Κάτι τέτοιο λέει στο en.miui, κ στο δικό μου το ίδιο βγάζει
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ναι, οι χρονισμοί και οι πυρήνες είναι σωστοί, παρόλο που λέει 8952.
-
Snapdragon 650 vs 808 vs Mediatek Helio X10 Specs and Benchmark - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
"Let us remind you that Snapdragon 650 was known as 618 and Snapdragon 652 was known as 620, Qualcomm has changed the name later considering its great performance. Snapdragon 650 and 652 features almost the same specs, but there is only one difference; 650 features a hexa-core processor and 652 features octa-core. So Snapdragon 652 would score better in terms of multi-core performance, but Single-core would remain the same." -
Άρα δεν θα έχω προβλημα... Ωραία, θα δοκιμάσω να flashaρω και θα σου πω πως πήγε.
-
Ο/H CrazyStevenz έγραψε:
Άρα δεν θα έχω προβλημα... Ωραία, θα δοκιμάσω να flashaρω και θα σου πω πως πήγε.
Τσιμπα κ ένα screen απο AIDA64 για να μην αγχώνεσαι για τον επεξεργαστή.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Σόρρυ που άργησα να απαντήσω, ορίστε το αποτέλεσμα imgur.com/CnCpiOW
Το σέταρα και δουλεύει τέλεια! Ευχαριστώ πολυ -
Τελικά ανάλογα με το τι γράφει έχεις Κ διαφορετικό chip;;
Sent from my HTC One M9 using TapatalkAndroid flashaholic -
Ο/H sardelisp έγραψε:
Τελικά ανάλογα με το τι γράφει έχεις Κ διαφορετικό chip;;
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Όχι το ίδιο chip φοράμε όλοι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0