Ανακοίνωση Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ανέβασε Screenshot about miui version
Ελπίζω να βοηθάει..
@demakhs: Δεν το κανα επιτηδες! Κάθε αρχη και δύσκολη! -
Κάνε αίτηση στην xiaomi για ξεκλείδωμα με λογαριασμό που θα δημιουργήσεις. Official rom έχεις, με αυτή ξεκλειδώνεις αέρα εάν έχεις έγκριση, το πολύ να περάσεις από τον updater την china dev rom, από china stable που έχεις τώρα, εάν φας πόρτα με την stable που φοράς τώρα.
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μετά
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Να ξέρεις έχεις το Markw δηλ redmi 4 prime με snapdragon 625 της Qualcomm. -
τα πες όλα ρε κιαρατά!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση!
Έχω κάνει ήδη αίτηση για ξεκλείδωμα και περιμένω απάντηση τους (εκεί ήταν που είδα το μήνυμα πως παίζει να πάρει μέχρι 10 μέρες).
1000 ευχαριστώ για τις πληροφορίες! -
-
Γεια σας
Αναβαθμισα τον οδηγο το redmi note 3 pro σε 8.1.3.0 china stable θελω να παω σε global για εχω play δεν γίνετε ομως γιατι ειμαστε στην 8.1.1. Που θεωρείται downgrade
H ερωτηση μου ειναι οταν με το καλο πάει η global σε 8.1.3.0 θα μπορω να αναβαθμισω?????
Ευχαριστώ -
Ο/H geo kiri έγραψε:
Αναβαθμισα τον οδηγο το redmi note 3 pro σε 8.1.3.0 china stable θελω να παω σε global για εχω play δεν γίνετε ομως γιατι ειμαστε στην 8.1.1.
Εχεις ξεκλείδωτο bootloader? -
Οχι
-
Ξεκλείδωσε καλύτερα για να το κάνεις με miflash σε fastboot mode.
Aπ ότι θυμάμαι και η 8.1.1 είναι marshmallow οπότε δεν θα έχεις θέμα.. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα