[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- MIUI V8
-
-
-
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Ενεργοποίησα το second space δουλεύει κανονικά αλλά δε μπορώ να το ακυρώσω, ξέρει κάποιος πως μπορώ να το ακυρώσω;
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Για δες εδώ τι λένε: Second Space - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Απλα για να επιβεβαιωσω τα βηματα: κατεβαζω την ρομ, μπαινω σε TWRP Recovery, παιρνω back up, κανω factory reset, κανω install την νεα ρομ κ τελος restore το backup. Ετσι;
-
BUGS (6.6.4 σε mi3) :
Βίντεο: Όταν τελειώνει η αναπαραγωγή, δεν βγαίνει από το βίντεο αλλά μένει στο τελευταίο στιγμιότυπο.
Μπαταρία: Τυχαίνει να έχω 13% και ξαφνικά να κλείνει και μόλις το βάζω να το φορτίσω λέει 0%. Επίσης (και δεν είμαι σίγουρος ότι είναι bug) η ένδειξη χαμηλή μπαταρία εμφανίζεται στο 19% και όχι στο 9%. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
αυτό από που γίνεται; το ψαχνα πριν λίγο καιρό και δεν το βρισκατο βρήκα
btw αυτό το floating banner πάνω δεξιά στην οθόνη, μήπως να το κάνετε λίγο πιο κάτω ώστε να κλείνει πιο εύκολα;
btw 2 μήπως στο θέμα της κλήρωσης να μαζέψουμε λίγο τα multi accounts;
και λίγο in topic, η alpha για alpha καλή είναι αλλά γενικά θέλει αρκετή δουλειά ακόμα.
δε μου άρεσε το νέο swipe tray από πάνω γιατί κάτι πιο δύσκολη την εύρεση της ρύθμισης που θες χωρίς να προσφέρει κάτι. καλό το νέο calc. σχετικά καλή διαχείριση RAM. τραγική διαχείριση μπαταρίας, αν κι είχε ξεκινήσει από πριν αυτό
αυτό το feedback δεν είναι και το νόημα του νήματος; -
Ο/H apo.stam έγραψε:
Απλα για να επιβεβαιωσω τα βηματα: κατεβαζω την ρομ, μπαινω σε TWRP Recovery, παιρνω back up, κανω factory reset, κανω install την νεα ρομ κ τελος restore το backup. Ετσι;
Ο/H Sitalkas έγραψε:
δε μου άρεσε το νέο swipe tray από πάνω γιατί κάτι πιο δύσκολη την εύρεση της ρύθμισης που θες χωρίς να προσφέρει κάτι.
-
Ο/H apo.stam έγραψε:
Αν το back up σου είναι Miui 7 οι εφαρμογές θα κρασάρουν. Αλλά κράτα ένα για παν ενδεχόμενο.
Sent from my MI 3W using Tapatalk -
Καλησπέρα. Πέρασα και εγώ την 6.6.4.Δυο ερωτήσεις έχω. 1st στις επαφές που είναι οι ρυθμίσεις αν θέλεις να βάλεις αναμονή στην δεύτερη κλήση? 2nd στα μηνύματα πως βάζω αναφορά παράδοσης? Νομίζω κάτι έχει αλλάξει σε αυτά. Ευχαριστώ.
-
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ο/H apo.stam έγραψε:
Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα