@latsialis δοκίμασε να καταργήσεις το pairing να κάνεις reboot την συσκευή και να κάνεις το pairing απο την αρχή..
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- MIUI V8
-
-
με το mi4 απο την stable 7.2.11.0 πηγα κατευθειαν στην 6.6.3 απο τον updater χωρις να κανω τιποτα αλλο
Σαν κοινος χρηστης δεν καταλαβαινω καποια διαφορα ορατη στο 8.Ισως σιγα σιγα θα καταλαβω
Και μια βοηθεια.Στο σημειωματαριο εκανα hide τις σημειωσεις που ειχα χρησιμοποιωντας εναν κωδικο
Τωρα μπαινοντας δεν μπορω να βρω με κανενα τροπο που θα βαλω τον κωδικο για να μου εμφανισει τις σημειωσεις μου και παλι
ευχαριστω -
Όπως προέιπα έχω και γω το ίδιο πρόβλημα.. Επειδή έχω το Mi band και θέλω να κάνω συγχρονισμό, με το που ανοίγω το bluetooth μου πετάει αυτό το error.. Επίσης υπάρχει bug όταν πας Ασφάλεια>Μπαταρία>Analyze battery usage..
Ο/H Bodai έγραψε:
@latsialis δοκίμασε να καταργήσεις το pairing να κάνεις reboot την συσκευή και να κάνεις το pairing απο την αρχή..
-
-
ΑνακοίνωσηΠαρακαλώ να αποφεύγετε τα συνεχόμενα μηνύματα. Αν θέλετε να προσθέσετε κάτι σε ένα μήνυμα που γράψατε πριν λίγο, πατήστε επεξεργασία και συμπληρώστε το, συμπληρώνοντας προαιρετικά και την ένδειξη EDIT ανάλογα τον χρόνο που έχει περάσει από το αρχικό σας μήνυμα και την διόρθωση/προσθήκη που κάνατε.
EDIT:
Επίσης, όταν ανεβάζετε συνημμένες εικόνες, προσέχετε το μέγεθος της εικόνας κάνοντας την ανάλογη σμύκρυνση ή πατήστε στην σχετική επιλογή thumbnail ώστε να είναι ευδιάκριτη αλλά όχι τεράστια -
Ο/H xariscd έγραψε:
Όπως προέιπα έχω και γω το ίδιο πρόβλημα.. Επειδή έχω το Mi band και θέλω να κάνω συγχρονισμό, με το που ανοίγω το bluetooth μου πετάει αυτό το error.. Επίσης υπάρχει bug όταν πας Ασφάλεια>Μπαταρία>Analyze battery usage..
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H latsialis έγραψε:
Δοκιμάσατε να κάνετε καθαρή εγκατάσταση της ROM; Factory reset και μετά εγκατάσταση; Εγώ στο MI4 συνδέω το κινητό με bluetooth με το αυτοκίνητο και όλα είναι μία χαρά... Ούτε από συνδέσεις, ούτε σφάλματα ούτε τίποτα.
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@pkatsaras αυτό έκανα, factory reset κ μετά εγκατάσταση καθαρή
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Όσο αφορά το aliexpess & miband είναι bug της miui8.
Sent from my MI 3W using Tapatalk -
1) πηγα να κανω ενα antutu test αλλα μου εμφανιζει αυτο και δεν με αφηνει ...
2) Επισης χθες μου εκανε και το 1ο random boot ...
3) η ωρα απο το widget δεν ανανεωνει αυτοματα , αλλη λεει εκει και αλλη στην ωρα πανω αριστερα
4) δεν μπορω να βαλω ως default e-mail εφαρμογη αυτη που χρησιμοποιω, δεν την εμφανιζει καν στις επιλογες
5) ενω ειμαι σε wifi στο σπιτι , κατεβαζοντας τη μπαρα μου δειχνει πως ειμαι συνδεδεμενος επανω ομως διπλα απο το cosmote δεν εχει το σημα του wifi και δεν ειμαι συνδεδεμενος... η ενω ειμαι αλλες φορες με το σηματακι επανω μου πεταει μηνυμα οτι δεν εχω ιντερνετ με κοκκινα
αυτα μεχρι τωρα σε 1 μερα χρησης -
-
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Για κάποιο λόγο έφτασε 87C κατά τη διαδικασία φλασαρισματος.. Έχει κανένας άλλος τόσο υψηλη θερμοκρασία;
Επίσης μόλις περάσεις την ROM, μπορείς να μην κάνεις reboot αμέσως αλλά να του πείς να σβύσει και να το αφήσεις να κρυώσει λίγο πριν κάνεις το πρώτο boot μετά την αναβάθμιση
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα