[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- MIUI V8
-
-
Δεν γίνεται λόγου ότι είμαι στην Miui beta team global & alfa beta global και απαγορεύεται να αναπαράγουμε τέτοιες πληροφορίες. Αν θέλεις κοίταξε στο en.miui.com στα bug αν το αναφέρουν.
-
διαβασα οτι πριν περασω την καινουρια ρομ στο mi3 μου πρεπει να κανω format factory reset.
αυτο σημαινει οτι θα χασω εγαρμογες ρυθμισεις και αεχεια(εικονες,βιντεο κτλ).
υπαρχει τροπος για backup απο twrp και αν ναι θα μπορεσω μετα να κανω την επαναφορα λογο του οτι το backup θα ειναι απο miui 7 se 8. -
blackm76
πρέπει να κάνεις factory reset κράτα ένα back up μέσα από το twrp και κάνε την εγκατάσταση. Μετά κάνε επαναφορά του back up αλλά μάλλον θα έχεις πολλά lang στις εφαρμογές κάπου ποιο πίσω το διάβασα. Δοκίμασε το -
αμα ειναι να τις βγαζω και να τις ξαναβαζω λογο lang καλυερα να κταρησω μονο τα αρχειο μου στον υπολογιστη και να τις περασω μονο μια φορα χωρος να τις βγαζω κιολας.
για foctory reset που ακριβως παω στον twrp;;;;
δεν μπορω να κατεβασω το zip.μου βγαζει.....
Invalid response from the server: 500
τι φταιει;;;;το οτι το κατεβαζουν πολλοι;;;;;
τι εγινε ρε παιδια;;;;;γιατι δεν μπορω να κατεβασω την ρομ;;;; -
Έχει πάλι προβλήματα το Androidfilehost.
Ελπίζω να το φτιάξουν σύντομα. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Έχει πάλι προβλήματα το Androidfilehost.
Ελπίζω να το φτιάξουν σύντομα.
μολις την περασα και εγω.
EDIT:
1)βλεπω οτι δεν ειναι μεταφρασμενη πληρως ακομα.
2)δεν ειναι ροοτ η συσκευη.πρεπει να περασω το superuser;;;;
EDIT2:
ακυρο παιδια τελικα λειτουργει και ο root manager εγω δεν το προσεξα καλα.μονο η μεταφραση δεν ειναι πληρης ακομα.
Απο την ομάδα διαχείρισης
Σε παρακαλώ να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. -
-
Ο/H gallos έγραψε:
Ξέρει μήπως κανείς πως να μην εμφανίζεται στο κέντρο ειδοποιησεων η καινούρια λειτουργία second space.
Ευχαριστώ
Envoyé de mon MI NOTE LTE en utilisant Tapatalk
Άκυρο τελικά, το βρήκα. Πρέπει να μπεις στο second space και μετά εκεί έχει όλες τις επιλογές.
Envoyé de mon MI NOTE LTE en utilisant Tapatalk
Edit: sorry για το διπλό post, ξέχασα να κάνω edit. -
Και ενα αλλο παλικαρι εκανε ενα ποστ σχετικα με το antutu πού ζηταει permission και δεν σε αφήνει να το τρεξεις.. Ξερει κάνεις γιατί το κάνει αυτό και τι πρέπει να κάνουμε για να το τρεξει;
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα