Κι εγώ το ίδιο φίλε μου, είναι bug της MIUI 8 και μάλιστα από όσο έχω ενημέρωση, το γνωρίζουν.Ο/H ak2768 έγραψε:
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- MIUI V8
-
-
Ο/H Peter# έγραψε:
-
Ο/H Peter# έγραψε:
Ο/H pkatsaras έγραψε:
Στον πλοηγό με ενεργοποιημένη αναζήτηση το Google αν κάνω αναζήτηση στη γραμμή διευθύνσεων πετάει error όπως στις επαφές.
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Για τις επόμενες τρεις ημέρες δεν έχει αναβαθμίσεις 9,10,11 Ιουνίου λόγου τις παρακάτω γιορτής The Chinese Dragon Boat Festival.
-
ξαναρωταω διοτι εχω προβλημα
Πριν μερες εκανα hide τα στοιχεια /κωδικους στο σημειωματαριο μου χρησιμοποιωντας εναν κωδικο
Τωρα ειναι αδυνατον νο βρω κατι στο σημειωματαριο ουτε εχει επιλογη για επαναφορα
καποια βοηθεια
ευχαριστω -
Για το bug με τις επαφές δόθηκε λύση έστω και προσωρινά βάλτε το ZenUI DIALER & CONTACT
Sent from my MI 3W using Tapatalk -
-
Λοιπον περασα την 6.6.8 εκανα factory reset και το προβλημα με τις εισερχομενες κλησεις παραμενει οπως εγραψα και το πρωι χτυπαει 2 φορες και σταματαει μετα με αποτελεσμα να μην προλαβαινω να απαντησω.Οποιος γνωριζει κατι και μπορει να βοηθησει εχει καλως.Ευχαριστω
-
-
-
Ο/H mass22 έγραψε:
Είμαι με την6. 6.4 με κανενα προβλημα .. Με αυτά που διαβάζω ως τώρα μάλλον θα περιμένω κάτι ποιο safe.. Αν είναι οκ η 6.6.8 πείτε μου να την κατεβάσω όμως. Ευχαριστώ πολύ! (σε xiaomi mi3)
Μείνε εκεί που είσαι η 6.6.8 έχει ένα πολλή σοβαρό θέμα με τις επαφές αν είναι συνδεδεμένες με άλλον λογαριασμό σε πετάει έξω και δεν μπορείς να πάρεις τηλέφωνο.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα