Ok spiderman ευχαριστώ πολύ!
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- MIUI V8
-
-
Ευχαριστώ @spideman3 .
Γύρισα όμως στην 6.6.3 που δεν αντιμετωπιζω προβληματάκια, περιμένοντας την επίσημη gtv miui8 -
Καλημέρες, επανέρχομαι. Με 6.6.4 σε ΜΙ3, έχει παρατηρήσει κανείς battery drain; κάθε βράδυ ξαπλώνω με 90+ και ξυπνάω στο ~40%. (όχι δεν κοιμάμαι 2 μέρες σερί :P)
-
Είμαι σε αυτή την ρομ. Όχι δεν έχω αυτό το θέμα. Το μόνο θέμα είναι ότι πέφτει ο φωτισμός και πρέπει να πηγαίνω να κανω το κέρσορα ένα κλικ πισω και αμέσως μετά να το βάζω ξανά φουλ.
-
Καλησπερα παιδια εχω προβλημα, εβαλα την 6.5.12 με factory reset και κανει παλι τα ιδια με τισ εισερχομενες κλησεις μπορει κανεις να βοηθησει ?
-
Ο/H teodim1 έγραψε:
Καλησπερα παιδια εχω προβλημα, εβαλα την 6.5.12 με factory reset και κανει παλι τα ιδια με τισ εισερχομενες κλησεις μπορει κανεις να βοηθησει ?
Νομίζω πως είναι θέμα Provider με την SIM σου.
Πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και ανέφερε το πρόβλημά σου να το ψάξουν.
Ελπίζω να μην έχεις παλιά SIM ή κομμένη. -
Μήπως έχει κανείς 6.6.3 ή 6.6.4 κανένα link;
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H pkatsaras έγραψε:
Μήπως έχει κανείς 6.6.3 ή 6.6.4 κανένα link;
-
παιδια εκανα την αναβαθμιση και παρατηρησα κατι.
στο κομπιουτερακι δεν μπορω να γραψω τετραψηφιο νουμερο.μεχρι τριψηφιο μπορω.γιατι;;;;μηπως εχει καμια ρυθμιση και δεν την ξερω εγω;;;; -
Ο/H blackm76 έγραψε:
παιδια εκανα την αναβαθμιση και παρατηρησα κατι.
στο κομπιουτερακι δεν μπορω να γραψω τετραψηφιο νουμερο.μεχρι τριψηφιο μπορω.γιατι;;;;μηπως εχει καμια ρυθμιση και δεν την ξερω εγω;;;;
Γύρισε την γλώσσα στα Αγγλικά μέχρι να διορθωθεί στις επόμενες Version. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Yπάρχει πρόβλημα με τα Fonts που χρησιμοποιεί η ROM, και δεν κάνει σωστή αντιστοίχιση το σύμβολο των χιλιάδων (,).
Γύρισε την γλώσσα στα Αγγλικά μέχρι να διορθωθεί στις επόμενες Version.
θα βγει και σημερα το βραδυ καινουρια ρομ η οχι;;; -
Μέχρι τις 11/6 έχουν αργία στην Κίνα, και δεν υπάρχουν νέες ROM.
Παρ'όλα αυτά ίσως δοκιμάσουμε να σας δώσουμε Fix (δεν είναι σίγουρο ακόμη).
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα